Keşke sorgulasan, beni bir tek O anlar. Köfn.@12.Adam 'ı ben de bazen anlamıyorum ama sorgulamıyorum
Keşke sorgulasan, beni bir tek O anlar. Köfn.@12.Adam 'ı ben de bazen anlamıyorum ama sorgulamıyorum
Ne kuralı ne diyorsun sen be
@Yakamoz-Asi @Bully demek istediği bu ama ben bir şey anlamadım
Sen adam akıllı bana Dm’de cevap ver. Güldürü atma
@12.Adam 'ı ben de bazen anlamıyorum ama sorgulamıyorum
Keşke sorgulasan, beni bir tek O anlar. Köfn.
Kardeşim finale doğru gidiyor 🙏Son 21 saat.
Katılıyorum. Peki bir sorum var: 4 veya 5 üye aynı oyu alırsa finale çıkabiliyor mu?Ön elemede normalde çok oy gelmez ama bu kez katılım fazla olmuş.
Ön elemelerdeki oylara çok aldanmayın. 3 oy hakkı var ama finalde tek oy hakkı olunca tablo çok farklı oluyor
Daha önce örnekleri olmuştu. 4 olur ama 5 olunca fazla olacağı için büyük olasılıkla düello devreye girer.Katılıyorum. Peki bir sorum var: 4 veya 5 üye aynı oyu alırsa finale çıkabiliyor mu?
Benim dediğim çıkar normaldeBu @tekin 'e niye oy veriyorsunuz ki tekinsiz adama bu kadar da güven fazla yani
Tekin finale çıkar ben çıkamamSen ne demistin
Senin kaderini biz yazıyoruzmillete engel oldun ne güzel dün oyları armut toplar gibi topluyorduk en yakın rakibime 5000 metrelik fark atmıştım son düzlükte tüm oyları @MasacRE toplamış
lanet olsun bu nasıl kaderdir
sana ettiğim dua kabul geçecek mi bakalım. Kendini oylamadığın için 1 oy ile güne gitme durumun olacak mı acabamillete engel oldun ne güzel dün oyları armut toplar gibi topluyorduk en yakın rakibime 5000 metrelik fark atmıştım son düzlükte tüm oyları @MasacRE toplamış
lanet olsun bu nasıl kaderdir
dua mı ettin bedduamı? bence o bedduaydı ve kabul gördü gibisana ettiğim dua kabul geçecek mi bakalım. Kendini oylamadığın için 1 oy ile güne gitme durumun olacak mı acaba
o da bişeymi bizde tarih yazıyoruzSenin kaderini biz yazıyoruz
Son çaren geç bulup çabuk kaybettiğin kır saçlı kankan gibidua mı ettin bedduamı? bence o bedduaydı ve kabul gördü gibi
------
o da bişeymi bizde tarih yazıyoruz
@MEnes ten bana oy çıkmaz ben @MasacRE ye ne kadar torpil geçtiysem meneste bana anca o kadar torpil geçecektir oylamada sıvacıların oylamalarda birbirine hayrı dokunmamıştırSon çaren geç bulup çabuk kaybettiğin kır saçlı kankan gibi
@12.Adam sadece kendine oy kullanmış olabilir