2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

Oy: 13 50.0%
  • tekin

Oy: 10 38.5%
  • Angelica

Oy: 8 30.8%
  • MasacRE

Oy: 13 50.0%
  • cokiyitvci

Oy: 3 11.5%
  • Damien Duff

Oy: 4 15.4%
  • HollyDemon ☾☆

Oy: 7 26.9%
  • 12.Adam

Oy: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .
Eşitlik durumunda belki 5 üye finale çıkar ama o zaman finalde çok oy dağılımı olur :A

@tekin senin mesajında ben belki anlamazdım yani sonuç olarak ama @Royal_Highness diss attığına göre anladım oylamanın seyrini.
Ben sadece kafamdaki soru işareti kısmında netleştirmeme sebep oldu.
Mesajını edit ettim.
Ha benim oy etkili olacak mı onuda sonra görürüz ama işin sonunda etkilemez diye düşünüyorum

Yani oy verdim. Aklımda olmayan ismi oylama dışında bıraktım ve görüyorumki o isim yüksek ihtimalle finalde olacak.

@tekin senin mesajında ben belki anlamazdım yani sonuç olarak ama @Royal_Highness diss attığına göre anladım oylamanın seyrini.
Mesajını edit ettim.
Ha benim oy etkili olacak mı onuda sonra görürüz ama işin sonunda etkilemez diye düşünüyorum

Yani oy verdim. Aklımda olmayan ismi oylama dışında bıraktım ve görüyorumki o isim yüksek ihtimalle finalde olacak.
Doğru yoldasın. Tekine aldanma. 😂

Mesajını edit ettim.

editlemen iyi olmuş
ayrıca iyiki bu edit kelimesi var direk senin mesajı sildim sen mesaj yazmayı bilmiyorsun silip silip senin yerine tekrar düzgün mesaj yazmak zorunda kalıyorum deseydin çok zoruma giderdi alınırdım :A

ama onun yerine editledim diyince sanki bana iltifat etmişsin gibi geliyor yumuşuyorum haliyle :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Mesajını edit ettim.

Ankette olan isimleri etiketleyip yanlış da olsa oy sayıları yazdığı için diss atmıştım. Evet yazdığı oy sayılarını bilerek yanlış yazmış ama yine de üyeler etiketli olduğu için "olmamış" dedim. Çünkü yanlış da olsa yönlendirme olabilirdi 👍🏻

Sen mesajını editleyip isimleri çıkarınca ben de diss'i geri çektim :A

• Beğendim
Reactions: Dosi