Damien Duff
Favori Üye
Senin verdiğin spoileraniye şaşırdın ki
bana güvenme öyle bişey yok ben dosi yi kandırmaya çalışıyorumSenin verdiğin spoilera
Sence Dosi kandırılabilecek konumda mı artık. ☺️ Ama denemedim demezsin. 😅bana güvenme öyle bişey yok ben dosi yi kandırmaya çalışıyorum
kendisi diyor hiçbişey göremiyorum bana bilgi verin diye? bizde yardımcı olalım dedikSence Dosi kandırılabilecek konumda mı artık. ☺️ Ama denemedim demezsin. 😅
Doğru yoldasın. Tekine aldanma. 😂@tekin senin mesajında ben belki anlamazdım yani sonuç olarak ama @Royal_Highness diss attığına göre anladım oylamanın seyrini.
Ben sadece kafamdaki soru işareti kısmında netleştirmeme sebep oldu.
Mesajını edit ettim.
Ha benim oy etkili olacak mı onuda sonra görürüz ama işin sonunda etkilemez diye düşünüyorum
Yani oy verdim. Aklımda olmayan ismi oylama dışında bıraktım ve görüyorumki o isim yüksek ihtimalle finalde olacak.
editlemen iyi olmuş@tekin senin mesajında ben belki anlamazdım yani sonuç olarak ama @Royal_Highness diss attığına göre anladım oylamanın seyrini.
Mesajını edit ettim.
Ha benim oy etkili olacak mı onuda sonra görürüz ama işin sonunda etkilemez diye düşünüyorum
Yani oy verdim. Aklımda olmayan ismi oylama dışında bıraktım ve görüyorumki o isim yüksek ihtimalle finalde olacak.
@tekin ne derse %99.9 tersidir. Bu değişmeyen bir kuralDoğru yoldasın. Tekine aldanma. 😂
bende editi sevdim bencede doğru yoldaDoğru yoldasın. Tekine aldanma. 😂
👍👍 İttifak'a devam. Tekin çok tekin biri değil ama neden oy vermeye elim gitti anlamadım. 😂@tekin ne derse %99.9 tersidir. Bu değişmeyen bir kural
Aynısını bende yaptım👍👍 İttifak'a devam. Tekin çok tekin biri değil ama neden oy vermeye elim gitti anlamadım. 😂
Aynısını bende yaptım
👍👍 İttifak'a devam. Tekin çok tekin biri değil ama neden oy vermeye elim gitti anlamadım. 😂
Ankette olan isimleri etiketleyip yanlış da olsa oy sayıları yazdığı için diss atmıştım. Evet yazdığı oy sayılarını bilerek yanlış yazmış ama yine de üyeler etiketli olduğu için "olmamış" dedim. Çünkü yanlış da olsa yönlendirme olabilirdi 👍🏻@tekin senin mesajında ben belki anlamazdım yani sonuç olarak ama @Royal_Highness diss attığına göre anladım oylamanın seyrini.
Mesajını edit ettim.
zaten kazanırsam göremezsiniz gelecek ay kazanan beş altı ay oylamaya katılamıyorduGelecek ay tekin olmayacak bu oylamada
zaten kazanırsam göremezsiniz gelecek ay kazanan beş altı ay oylamaya katılamıyordu