2024 Aralık Ayının En Favori Üyesi - Ön Eleme

Hangi 3 üye finale yükselsin?

• Hobbit

Oy: 13 50.0%
  • tekin

Oy: 10 38.5%
  • Angelica

Oy: 8 30.8%
  • MasacRE

Oy: 13 50.0%
  • cokiyitvci

Oy: 3 11.5%
  • Damien Duff

Oy: 4 15.4%
  • HollyDemon ☾☆

Oy: 7 26.9%
  • 12.Adam

Oy: 11 42.3%

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
117,022
Puanı
1,060
Fav10.net'in sevilen etkinliklerinden "Ayın en favori üyesi"devam ediyor. Her ay düzenli olarak belirli kriterlere uyan üyelerimiz arasından bir kişiyi seçeceğiz.
O ay ceza/uyarı almamış ve belirlenen mesaj sayısına ulaşmış olan üyelerimiz oylamada yer alacaktır ( Aday olunma kriteri forumdaki mesaj sayıları veya üyelerin aktiflik durumuna göre her ay değişiklik gösterebilir).

Aralık ayı için Aday olma şartları:

- En az 140 mesaj yazmış olmak (ilk 8 üye)
-Ay içerisinde ceza/uyarı almamak

ADAYLAR

@Hobbit
@tekin
@Angelica
@MasacRE
@cokiyitvci
@Damien Duff
@HollyDemon ☾☆
@12.Adam

Oo ucundan girmişim ayın üyesi oylamasına :A @Dosi

Kendimle birlikte her ne kadar o bana oy atmayacak olsa da @tekin ve @12.Adam a oyumu kullandım, hayırlı uğurlu olsun :A
Sırf sen aday ol diye @xemrexxx ‘e ceza vermiştim geçtiğimiz haftalarda. Bu şekilde adaylıktan düştü ve 8. isim olarak kendini buraya atmış oldun :A

@Hobbit
@tekin
@Damien Duff

Herkese başarılar kardeşler :)

mesaj sayım az burada olmam ben şok 😱:F
16. sıradaymışsın, senden önceki 10 kişi yarışamadığı için yer almış oldun 6. isim olarak :A
Masacre’ye kadar 11 kişi liste dışı olmuş. Bunlardan biri ceza almış üye (Emre) geri kalanı son 5 ay kazanan ve yöneticiler :A

@Alemdar Diğer ay artık aday olma hakkın olacak.
------

Ben oylarımı henüz kullanmadım.
4 isim arasında 3 isim seçeceğim. Biraz zor. Bakalım.

Fav10.net'in sevilen etkinliklerinden "Ayın en favori üyesi"devam ediyor. Her ay düzenli olarak belirli kriterlere uyan üyelerimiz arasından bir kişiyi seçeceğiz.
O ay ceza/uyarı almamış ve belirlenen mesaj sayısına ulaşmış olan üyelerimiz oylamada yer alacaktır ( Aday olunma kriteri forumdaki mesaj sayıları veya üyelerin aktiflik durumuna göre her ay değişiklik gösterebilir).

Aralık ayı için Aday olma şartları:

- En az 140 mesaj yazmış olmak (ilk 8 üye)
-Ay içerisinde ceza/uyarı almamak

ADAYLAR

@Hobbit
@tekin
@Angelica
@MasacRE
@cokiyitvci
@Damien Duff
@HollyDemon ☾☆
@12.Adam

Attım oy

• Beğendim
Reactions: Dosi
kardeşim bu ikinci devir ne zaman kalıcı yapacaklar favori üye seni (b):)
Yok bir kez Ayın Favori Üyesi seçildim ben :)
Diğer husus biraz karışık :A Adminlerin ve yönetimin takdiriyle umarım yeniden Favori Üye olurum.
Not: Olursam konu açmadaki hatalarımın tekrarlanmayacağını buradan duyurmuş olayım :)

Direkt @Hobbit ve @cokiyitvci dedim.

Final'de de oyum @Hobbit 'e gidecek gardaşıma :)

Gelecek ay hayvan gibi mesaj yazıp listeye girmem yok mu @Dosi :A
3 oy hakkın vardı? :A

Valla bu kez limit yukarı taşınabilir. Survivor bir çok üyenin coşmasına sebep olacak :A

Gelecek ay belki yapmayız. En Favori Üye etkinliği başlamış olur büyük olasılıkla. Bakarız duruma :A

Yok bir kez Ayın Favori Üyesi seçildim ben :)
Diğer husus biraz karışık :A Adminlerin ve yönetimin takdiriyle umarım yeniden Favori Üye olurum.
Not: Olursam konu açmadaki hatalarımın tekrarlanmayacağını buradan duyurmuş olayım :)
ilk'i @togi.shahbazi ile vermişlerdi diye hatırlıyorum neyyse diyelim o zaman

senle tekinin almasını bende istiyorum :)