Bu şarkı ona mı ait ben de kullanırdım ve kullanırım Sen onu Teoman'a mı benzetiyorsun?@MasacRE ne alaka?
Bu şarkı ona mı ait ben de kullanırdım ve kullanırım Sen onu Teoman'a mı benzetiyorsun?@MasacRE ne alaka?
Hayır , sıfatını görmek nasip olmadı.Bu şarkı ona mı ait ben de kullanırdım ve kullanırım Sen onu Teoman'a mı benzetiyorsun?
Ha evet doğru senin böyle benzetmelerin vardı Tols'a da Neşet diyormuşsun eski konulara bakarken gördümHayır , sıfatını görmek nasip olmadı.
Sıklıkla bu ayyaş sanatçıyı dinlediğini düşünüyorum.
Sizsiz de muhteşemiz
Sizin yoğun sohbetler sizi o kadar yoruyor ki sürdürülebilir olmuyor ama bizim sohbetler istikrarlı oluyor @Dosi @12.Adam @Yakamoz-Asi
Biz çok fazla girmediğimiz için birbirimizi forumda gördüğümüz anda yoğun konsantre bir goygoy yapıp dağılıyoruz tekrar tarzımız böyleSendeki hırs çok bambaşka zaten. Bu hafta beni fazlasıyla yordun yarın enleri açıp şöyle bi kaybolsam fena olmayacak. Bünyem alışkın değil bu kadar çeneye artık
------
Uzun aralar verilince eski kıvam olmuyor zaten. @MEnes ve @Bully yüzünden benim az ve öz aktifliğim bu dönemde bozuldu. Rahatsızım biraz bu durumdan
Özellikle bu hafta Bully ayarlarımızı bozdu
Ne küsmesi canım yoldaşlarımla bizi hiçbir şey ayıramaz... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnesHer masada varım derken ötekiler gibi lafla değildi.Hep buradaydım biricik yoldaşım.
Neden hepiniz küstünüz mü birbirinize ? Kütükler kanlı bıçaklı.
Allah ömür verirse hep burada olacağım.
Şampanya ile geliyorum.
Ben ikinize de yeterim.
Yoldaşım yokluğumuzda yine neler neler olmuş öyle.. @Sherlock @MEnesBiz çok fazla girmediğimiz için birbirimizi forumda gördüğümüz anda yoğun konsantre bir goygoy yapıp dağılıyoruz tekrar tarzımız böyle
Ne küsmesi canım yoldaşlarımla bizi hiçbir şey ayıramaz... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes
Evet, arşivden mi öğrendin?Ha evet doğru senin böyle benzetmelerin vardı Tols'a da Neşet diyormuşsun eski konulara bakarken gördüm
Ayyaş ayyaşı dinler diyorsun?
Kimseye gerek yok, onlar kendisi çıkıyorlar.Biz çok fazla girmediğimiz için birbirimizi forumda gördüğümüz anda yoğun konsantre bir goygoy yapıp dağılıyoruz tekrar tarzımız böyle
Ne küsmesi canım yoldaşlarımla bizi hiçbir şey ayıramaz... @Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes
Kaos çıktı…
Canım yoldaşım beni görünce tekrar gelmiş foruma. Hoşgeldin canım yoldaşım benim
@Dosi sağolsun etiketledi yoksa böyle büyük bir aşk acısı okuyamazdım.Anasını satayım gene hortladı ya.
Bakalım bir sonraki toplanmanız ne zaman olacakBiz çok fazla girmediğimiz için birbirimizi forumda gördüğümüz anda yoğun konsantre bir goygoy yapıp dağılıyoruz tekrar tarzımız böyle
Konuya reaksiyon ve tebrik de bekliyoruz @Dosi @Yakamoz-Asi
Hain melunun konuya giriş şekline bakın hele ne beni tebrik etmiş ne bana oy vermiş..
Hem reaksiyon verdim, hem konuya ifade bırakmıştım.Daha ne yapayım billy konuyu yutayım mı? (….. küfür )Bakalım bir sonraki toplanmanız ne zaman olacak
------
Konuya reaksiyon ve tebrik de bekliyoruz @Dosi @Yakamoz-Asi
------
Hain melunun konuya giriş şekline bakın hele ne beni tebrik etmiş ne bana oy vermiş..
Teşekkür ederim sağolsunlarTebrikler @Bully arkadaşların seni unutmamış
Seni mi etiketledim olm Sen gerekenden fazlasını yaptın zaten emeklerin için teşekkürler yoldaşımHem reaksiyon verdim, hem konuya ifade bırakmıştım.Daha ne yapayım billy konuyu yutayım mı? (….. küfür )
Benim kadar tat alamayabilirsin.Teşekkür ederim sağolsunlar
Benim ara verdiğim dönem üye olmuşsun, senin gibi birkaç arkadaş daha vardır tanışamadığım. Zamanla samimiyet kurarız inşallah
Senin yerin ayrı elbet bakalım tanışamadığım arkadaşlarla nasıl anlaşacağımBenim kadar tat alamayabilirsin.
@baron isimli şahıs beni kavruğumdan kıskanmıştı, @Dosi olaya hakim.Senin yerin ayrı elbet bakalım tanışamadığım arkadaşlarla nasıl anlaşacağım
Son 2 yıl fazla aktif değilim @12.Adam 'ın aşk acısı bitirdi bizi ama bu aralar bende daha aktif olacağım konularda görüşürüz genelde tartışmalarda görürsün beniTeşekkür ederim sağolsunlar
Benim ara verdiğim dönem üye olmuşsun, senin gibi birkaç arkadaş daha vardır tanışamadığım. Zamanla samimiyet kurarız inşallah
------