Geldim.
Sıkar o biraz. .ss
kara kuru serhat yine hayal dünyasında
Senin hayal dünyana kimseler erişemez hoştttt.kara kuru serhat yine hayal dünyasında
Dikkat et sen de güme gitme.
Gerçekleri duymayı kaldıramıyor, hazımsız o.
Senin hayal dünyana kimseler erişemez hoştttt.
------
------
Senin hayal dünyana kimseler erişemez hoştttt.
------
------
O zaman o bir şey olmayacak isim ben oluyorum.Kötülere bir ṣey olmaz
+1
Soda içsin, geğirme lan çarpık.Senin hayal dünyana kimseler erişemez hoştttt.
------
------
Şişkolog enes ile kankalarDimi o yüzden göbeği olmuş ya
Çarpığa olur.Kötülere bir ṣey olmaz
Sen kötü değilsin, çevren kötü.O zaman o bir şey olmayacak isim ben oluyorum.
Nope, tamamen ben kötüyüm.+1
Soda içsin, geğirme lan çarpık.
Şişkolog enes ile kankalar
Çarpığa olur.
Sen kötü değilsin, çevren kötü.
Neden şaşırttım 😂Tebrik ederim @BullyAğustos ayında forumun parlayan yıldızı sendin ve hak ettiğin gibi ayın favori üyesi seçildin 🥳 Bu arada etiketin de çok yakışmış 😎
Şaşırttın beni @AlemdarÇok teşekkür ederim
4 yıl aradan sonra foruma dönmüş, "emekli" unvanına bakmadan Ağustos ayında herkesten çok aktif olmuş, sayısız mesaj yazmış
Neden vicdanım sızlasın yahuAdam hak etti
Nötr insanlar ne der ? Beni karıştırmayın 😂😂 Ya hepinize benden oy çıkar beeee canlarımsınızDeğildimaylık mesaj sayım şu an haftalık olan kadardıaktiftim ama mesaj yazmazdım pek
------
Belki yıllık favori üyeliği demek istedim@Alemdar
Senin garezin bana mı, ben gittim sende gitmişsinDimi o zaman aktiflik çoktu ben daha başarılı olmuş oluyorum bu düşük aktiflikle
Aynen çok yazdık ama özel bir durum buİyi dinlenmeler
Ben ve @Bully seni etiket ettik görmedin, etiketsiz mesajları gör ve yorum yap ancaYönetime gelde şu @xemrexxx yer cücesini sustur ortalık karıştırıyor
@serhatt olduğu sürece @xemrexxx anca ceza alacağı zaman yönetimde bahsi geçer. Ne yönetime gelmesi, yanından bile geçmesine müsade etmeyiz
Seni politikacı seni. Biz anlayacağımızı anladıkNeden şaşırttım 😂
------
Nötr insanlar ne der ? Beni karıştırmayın 😂😂 Ya hepinize benden oy çıkar beeee canlarımsınız
tek bir darbeye bakar beSenin garezin bana mı, ben gittim sende gitmişsinasıl ben yokken konunla ilgilenmen gerekirdi
Dinlendiğim yerde uyuya kalmışımuykum çok kaçmadan bakınıp kaçmaya çalışayım
------
Ben ve @Bully seni etiket ettik görmedin, etiketsiz mesajları gör ve yorum yap anca
------
@serhatt olduğu sürece @xemrexxx anca ceza alacağı zaman yönetimde bahsi geçer. Ne yönetime gelmesi, yanından bile geçmesine müsade etmeyiz
------
Seni politikacı seni. Biz anlayacağımızı anladık
Hadi ordan, asıl bizim senden temelli kurtuluşumuz tek bir hamleye bakartek bir darbeye bakar beçok güvenmeyin
hayatım kaç yıldır pompyy reyizin kimin fakesi olduğunu çözemediniz , sokak şeysi bile dişi kılığında aylarca @MasacRE ve @Maskeli Fedai yi baştan çıkardı forumdaHadi ordan, asıl bizim senden temelli kurtuluşumuz tek bir hamleye bakar@serhatt
Ok. Bana dokunma da kime dokunursan dokun.Nope, tamamen ben kötüyüm.
Sjsjjajsjjs güzel yere değindinhayatım kaç yıldır pompyy reyizin kimin fakesi olduğunu çözemediniz , sokak şeysi bile dişi kılığında aylarca @MasacRE ve @Maskeli Fedai yi baştan çıkardı forumda
benden kurtulmak kolay değil
isveçliler bizden 38 dk daha fazla uyuyormuş dikkat et uykunda @Angelica nın büyüleri tutmasınSjsjjajsjjs güzel yere değindin
Şu an aramızda daha çok varlar ama bazen çözmemiş gibi davranmak gerekiyor
@xemrexxx kullandık adından kurtulmak kolay ama sen muhakkak başla türlü geri dönersin
Neyse benim uyku kaçmadan gideyim ben.
TeşekkürlerTebrikler @Bully kazanacaksın belli demiştim nice birincilikleri
@Royal Highness ve @tekin başarılar
Konuyla bugün de güzel bir şekilde ilgilenebilmem için uyumam gerekiyorduSenin garezin bana mı, ben gittim sende gitmişsinasıl ben yokken konunla ilgilenmen gerekirdi
Dinlendiğim yerde uyuya kalmışımuykum çok kaçmadan bakınıp kaçmaya çalışayım
------
Ben ve @Bully seni etiket ettik görmedin, etiketsiz mesajları gör ve yorum yap anca
------
------
Seni politikacı seni. Biz anlayacağımızı anladık
Ne kaçıncı yılı be ben yepyeni bir üyeyim daha ilk kez ayın favori üyesi seçiliyorumtek bir darbeye bakar beçok güvenmeyin
------
bu arada @Bully forumdaki kaçıncı yılında favori olmaya utanmıyon mu azıcık gençlerin önünü aç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?