- Reaksiyon puanı
- 115,798
- Puanı
- 1,060
tamam öyle sanıp kendini avutabilirsinBenle uğraşman için kırk fırın ekmek yemen lazım. Onunla uğraşmıyorum onu zaten bitirdim.
tamam öyle sanıp kendini avutabilirsinBenle uğraşman için kırk fırın ekmek yemen lazım. Onunla uğraşmıyorum onu zaten bitirdim.
Tebrikler ikisine de.@bazinga burada etiket bekleyen 2 üyemiz var
Sende benimle uğraşabileceğini sanıp avunabilirsin.tamam öyle sanıp kendini avutabilirsin
Ben gönüllerin zirvesi olduğum için ilk beşte olmak ile yalnızca sen övünebilirsin.
Son zamanlarda hayatımda hiç olmadığım kadar yoğun ve yorucu günlerim oluyor. Bende senle uğraşamam bu ara. Sen xemrexxx ile uğraşmaya devam
Çarpık ikizler hoşt beBenle uğraşman için kırk fırın ekmek yemen lazım. Onunla uğraşmıyorum onu zaten bitirdim.
İlk 5 senşn için bir kıstas ben yıllardır ilk sıradayım 9 yıl oluyorBen gönüllerin zirvesi olduğum için ilk beşte olmak ile yalnızca sen övünebilirsin.
9 yıldır ilk sıradasın ama benim 1 günde yakaladığım popülariteyi yakalayamamışsın.Çarpık ikizler hoşt be
------
İlk 5 senşn için bir kıstas ben yıllardır ilk sıradayım 9 yıl oluyor
Senin nasıl popi olduğunu herkes biliyor kalsın o yüzden9 yıldır ilk sıradasın ama benim 1 günde yakaladığım popülariteyi yakalayamamışsın.
Evet zekam ve güzelliğimlen olduğunu herkesler biliyor.Senin nasıl popi olduğunu herkes biliyor kalsın o yüzden
Yooo her ekipten bir kocan olduğu için popisinEvet zekam ve güzelliğimlen olduğunu herkesler biliyor.
Tamam işte herkes güzelliğimin ve zekamın peşinde olduğu için her masadayım.Yooo her ekipten bir kocan olduğu için popisin
Masalarda naptığını herkes biliyorTamam işte herkes güzelliğimin ve zekamın peşinde olduğu için her masadayım.
Muhabbet ediyoruz evet.Masalarda naptığını herkes biliyor
bazinga kıymayıp yok etmemiş zatenParamparçayım...
Sayın adminden allah razı olsun. @bazingabazinga kıymayıp yok etmemiş zaten
Etkinliklerie en sağlam katkı verenlerden.. TeşekkürlerKoca çene @xemrexxx ve Bay etkinlik @The_Erinch tebrik ediyorum sizi
TeşekkürlerTebrikler ikisine de.
Birini alıp diğerini bırakmış. Hadi yine iyisinSayın adminden allah razı olsun. @bazinga
Ötekisi miadını doldurmuştu.Birini alıp diğerini bırakmış. Hadi yine iyisin