2023 Mart Ayının En Favori Üyesi - xemrexxx ve The_Erinch

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben olsaydım üçünün de 1. olma olasılığı sıfırdı bebeğim o yüzden bu ay fazla yorum yapmak istemedim gariplerde sevinsin :J ( Mütevazılıkta @serhatt gibi olmak :F)

@The_Erinch @Angelica @xemrexxx
Aslında mesaj sayın yeterliydi tam sınırı geçmişti, senin ankette yer almama sebebin geçen ay kazanmış olman :A bir süre evet yeni isimlere şans vermiş olman çok iyi. Aşırı düşüncelisin :bhr:
@serhatt ’ın eline kimse o konuda su dökemez :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Zeyno
Bir süre evet yeni isimlere şans vermiş olman çok iyi. Aşırı düşüncelisin :bhr:
Öyleyimdir :oley:

Ben Kalkgidelim GIF by TRT

Kız saat kaç olmuş, artık dağılalım. Normalde sahur vakti uğramıyorum oyalanırım diye ve öylede oldu. Beni lafa tuttun, en az 30 dakika önce uyumuş olmam gerekiyordu :A

İyi uykular iyi sabahlar :A
Ben artık aydım uyuyamam sana iyi uykular canım hayırlı sabahlar :love1:Uykuda bari dakik olma laa :A

Benim mütevazılık doğuştan geliyor sizler gibi sonradan kazanmaya çalışmadım. :A Hoş kazanamamışsınız da neyse. :A Saraydan geldiği için köküm böyle şeyler benden sorulur. :A

Ben olsaydım üçünün de 1. olma olasılığı sıfırdı bebeğim o yüzden bu ay fazla yorum yapmak istemedim gariplerde sevinsin :J ( Mütevazılıkta @serhatt gibi olmak :F)

@The_Erinch @Angelica @xemrexxx
Aslında mesaj sayın yeterliydi tam sınırı geçmişti, senin ankette yer almama sebebin geçen ay kazanmış olman :A bir süre evet yeni isimlere şans vermiş olman çok iyi. Aşırı düşüncelisin :bhr:
@serhatt ’ın eline kimse o konuda su dökemez :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Zeyno
@Angelica geçmiş zamanlarda olmuş ama evet benim yönetimimle yeni zamanlarda tadarsa hiç fena olmaz :A
Tacı iyi muhafaza etmişsin :A
Uzun bonkör bir mesaj yazmışsın ama konunun kendisine cimri davranmışsın :A

Olmuşmuyum ne zaman ya :A
------

@Angelica geçmiş zamanlarda olmuş ama evet benim yönetimimle yeni zamanlarda tadarsa hiç fena olmaz :A
Tacı iyi muhafaza etmişsin :A
Uzun bonkör bir mesaj yazmışsın ama konunun kendisine cimri davranmışsın :A

Tadacağımı hiç düşünmüyorum bu konuda şansım yok :T:

Ben artık aydım uyuyamam sana iyi uykular canım hayırlı sabahlar :love1:Uykuda bari dakik olma laa :A
Son mesajı yeni farkettim :A dakik olmazsam uykusuz kalırım :A tatilin son gecesi ve yarına iyice dakik olmak zorundayım yoksa iş eziyet oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Zeyno
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Dosi
Yananı olmak istiyorsan konuşma demişsin, yanlış cümle :A ayrıca senden korkan kim be, senin gücün anca @xemrexxx ‘e yeter :A
Aaa işten yeni çıktım bi de sana laf yetiştirmeye çalışıyorum adam olana çok bile. :A Tabi sen benim tersimi görmediğin için böyle konuşuyorsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaa işten yeni çıktım bi de sana laf yetiştirmeye çalışıyorum adam olana çok bile. :A Tabi sen benim tersimi görmediğin için böyle konuşuyorsun. :A
Son zamanlarda hayatımda hiç olmadığım kadar yoğun ve yorucu günlerim oluyor. Bende senle uğraşamam bu ara. Sen xemrexxx ile uğraşmaya devam :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Son zamanlarda hayatımda hiç olmadığım kadar yoğun ve yorucu günlerim oluyor. Bende senle uğraşamam bu ara. Sen xemrexxx ile uğraşmaya devam :A
Benle uğraşman için kırk fırın ekmek yemen lazım. :A Onunla uğraşmıyorum onu zaten bitirdim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi