Tokadını yesin bir nevri dönsün sokağından bile geçmez.
@Dosi tokatsız halleder farkına bile varmaz.
Tokadını yesin bir nevri dönsün sokağından bile geçmez.
Doğru adamın altından eşofmanını çeker ruhun duymaz.@Dosi tokatsız halleder farkına bile varmaz.
Bak bu çok doğru, ben sessizce hissettirmeden yok ederim karşımdakini 😎 Şiddet olmadan yapılması çok mümkün@Dosi tokatsız halleder farkına bile varmaz.
Tanıdığım bir şair bana yarım bıraktığın işleri bitirmeden karşıma çıkma dedi aynı şair sonra diyor ki nerdesin lanEminim olay neyse bilmiyorum ama @baron da telafi eder.
Biz ne sevdiğimiz isimleri gömdük maziye istemeye istemeyeBen kontrollü bir tartışma hâlinde takılıyorum. Bir şey olacağını sanmıyorum. 🥰 @Dosi beni sever.
Yani pislikleşme kısmına geçisi yaparım diyorsan ona da ayak uydururuz. 😈 Ama yapmassın gibi geliyor. Sana birileri gibi Mosi demek istemiyorum. (Kötülük manasında)Biz ne sevdiğimiz isimleri gömdük maziye istemeye istemeyedozu kaçarsa yapacaklarımdan emin değilim @Yakamoz-Asi
@Hobbit El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış.Biz ne sevdiğimiz isimleri gömdük maziye istemeye istemeyedozu kaçarsa yapacaklarımdan emin değilim @Yakamoz-Asi
Eski kullanıcı adım dosimosi. Ondan dolayı öyle hitap ediyorYani pislikleşme kısmına geçisi yaparım diyorsan ona da ayak uydururuz. 😈 Ama yapmassın gibi geliyor. Sana birileri gibi Mosi demek istemiyorum. (Kötülük manasında)
@Hobbit misin nesin belirtisiz sıfat kullanmaEski kullanıcı adım dosimosi. Ondan dolayı öyle hitap ediyor
Benimkini tatmadın ki nereden bilecin@Hobbit El yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış.
Böyle güzel olmuş. Kalsın değiştirme bir dahaEski kullanıcı adım dosimosi. Ondan dolayı öyle hitap ediyor
Kendisi seçici, öyle herkesle yazışmaz… @Yakamoz-AsiSana neden özelden yazamıyoruz mossad ajanı @Yakamoz-Asi
belirtisiz sıfat kullanma
Bir ara geri dönüp sonra yine Dosi oldumBenimkini tatmadın ki nereden bilecin
------
Böyle güzel olmuş. Kalsın değiştirme bir daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?