Etiket gelmezdi , çünkü mavi değildi.@Yakamoz-Asi ’nin çizgisi ortada, yerde değil. Ayrıca sona kadar niye yazıyorsun @ yak… yazdığı. An öneri gelir zaten
Hem seni aldıkta bu ay, cezan çoktan bitti
Etiket gelmezdi , çünkü mavi değildi.@Yakamoz-Asi ’nin çizgisi ortada, yerde değil. Ayrıca sona kadar niye yazıyorsun @ yak… yazdığı. An öneri gelir zaten
Hem seni aldıkta bu ay, cezan çoktan bitti
Mavi değildi çünkü yanlış yazmışsın @yakamoz_asi diye yazarsan olmaz elbet -_ karıştırmışsınEtiket gelmezdi , çünkü mavi değildi.
Evet, haklısın profesör.Mavi değildi çünkü yanlış yazmışsın @yakamoz_asi diye yazarsan olmaz elbet -_ karıştırmışsın
Birtürlü anketlere oy verdirme alışkanlığı edinemedi arkadaş 😊😊😊 @Mehmet Can ikizi ile öğretecrğim 😆İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim
@Zeyno sildiğiniz mesaj bizde görünüyor, iyi kaynatmalar
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin @12.Adam
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch
Sildiğin mesaj kötü bir mesaj değilki. Klasik eğlenceli bir mesajın, yani bir şey arama yok
İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin @12.Adam
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch
@Yakamoz-Asi 2024 te cezam belki biter.
Sen de taktın bana ha @Dosi
İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim
Demek ki ben forumdan ayrılsam bayraklar yarıya düşer. @Dosiİnsan sevdikleriyle uğraṣırmıṣ