2023 Ağustos Ayının En Favori Üyesi - Zeyno

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim :A

@Zeyno sildiğiniz mesaj bizde görünüyor, iyi kaynatmalar :A

Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin :A @12.Adam

oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun :A kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch
Birtürlü anketlere oy verdirme alışkanlığı edinemedi arkadaş 😊😊😊 @Mehmet Can ikizi ile öğretecrğim 😆

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sağol canım gizlimiz saklimiz yok zaten onu biliyoruz malum.. Sadece mesajı bana değilde senin @Angelica ya hitaben yazdığını sonradan farkettim silmemin nedeni bu öküz altında da buzaga arama guzuum 😂😂 @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Angelica and Dosi
Sağol canım gizlimiz saklimiz yok zaten onu biliyoruz malum.. Sadece mesajı bana değilde senin @Angelica ya hitaben yazdığını sonradan farkettim silmemin nedeni bu öküz altında da buzaga arama guzuum 😂😂 @Dosi
Sildiğin mesaj kötü bir mesaj değilki. Klasik eğlenceli bir mesajın, yani bir şey arama yok :A
------

Kız ayrıca, sonradan editleyip etiket edinceye bildirim gitmiyor aklında bulunsun :A böyle etiketli yeni mesaj yaz birleşsin öyle gelir bildirim :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: 12.Adam and Zeyno

Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin :A @12.Adam

oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun :A kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch

@Yakamoz-Asi 2024 te cezam belki biter. :A

Senin cezan ömürlük @12.Adam :F

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Tam dikkatli bakmamışım demek ki kafa anca toparlanıyor valla öyle bilerek yapılmış bişi değil :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam

Bu alana bir cevap yazın...