Bir kamyon laf edip en önemli şeyi demedin. @Zeyno haksız mıyım ?Kız yukardaki mesajıma bak be tebrikler (bunu demedim diye es geçtin demek )
Bir kamyon laf edip en önemli şeyi demedin. @Zeyno haksız mıyım ?Kız yukardaki mesajıma bak be tebrikler (bunu demedim diye es geçtin demek )
Laaaa 8 aydır aday olamıyok 🤭😆😆😝Bak sana en son ne demişim çeneni çok çalıştırmadın ama ek kurallarım ile sana engel olacak tüm isimlere çelme taktık aday yapmayarak
@Yakamoz-Asi @Angelica @The_Erinch @12.Adam
Yok benim etiketimi es geçti demek istedimPardon ?
İfşa etme zamanı gelmiştiLaaaa 8 aydır aday olamıyok 🤭😆😆😝
Pislettin şimdi de sıvıyorsun. (Ötekisini yazamam çünkü hanımefendisin)Yok benim etiketimi es geçti demek istedim
İfşa etme zamanı gelmişti
Neyi es geçmişim😳@Angelica ’da es geçmiş. Onun sebebi ne peki?
Bak sana en son ne demişim çeneni çok çalıştırmadın ama ek kurallarım ile sana engel olacak tüm isimlere çelme taktık aday yapmayarak
@Yakamoz-Asi @Angelica @The_Erinch @12.Adam
Bu @12.Adam 'ı da bir sevindir be @Dosi adam bütün yaz burada forumdaydı göz kulak oldu.Kumpas kurdun ha seni @bazinga ya şikayet edeceğim.
Hadi bir daha ki aya tacı sana devredeyim @12.Adam @The_Erinch kapmadan kap tacı bak gün saymış valla sıradakinin ayağını kaydırıp tacı almak için pusuda bekliyor ona göre
@The_Erinch bana öyle şeyler yapmaz.Hadi bir daha ki aya tacı sana devredeyim @12.Adam @The_Erinch kapmadan kap tacı bak gün saymış valla sıradakinin ayağını kaydırıp tacı almak için pusuda bekliyor ona göre
Zafere giden yolda herşey mübahtir Berkkkkk unutma unutmaaaa unutmaaaa@The_Erinch bana öyle şeyler yapmaz.
@The_Erinch ve @Angelica dışında ismimi deşifre eden biri daha çıktı.Zafere giden yolda herşey mübahtir Berkkkkk unutma unutmaaaa unutmaaaa
İyi biz üç bunak çıkmışız ya daha ne istiyorsun 🤫😄😄@The_Erinch ve @Angelica dışında ismimi deşifre eden biri daha çıktı.
İlaçlarını almadın tabi rahatsızlık gene hortladı.İyi biz üç bunak çıkmışız ya daha ne istiyorsun 🤫😄😄
İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettimNeyi es geçmişim😳
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin @12.Adam
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinchbu islerden pek anlamam, , , foruma katildigim gunden bugune - cesitli listeler de nick'im gectiginde ,her defasinda sasiriyorum. . .
< kayda deger bir sey katmissam degerli sitemize, ne mutlu.
bu arada, oy almis miyimdir onu da bilmiyorum, yine de tesekkur ediyorum katilim yapan arkadaslara.
son olarak ,
sevgili @Zeyno tebrik ederim .
@Yakamoz-Asi 2024 te cezam belki biter.İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim
@Zeyno sildiğiniz mesaj bizde görünüyor, iyi kaynatmalar
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin @12.Adam
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsun kendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch
@Yakamoz-Asi ’nin çizgisi ortada, yerde değil. Ayrıca sona kadar niye yazıyorsun @ yak… yazdığı. An öneri gelir zaten@yakamoz_asi 2024 te cezam belki biter.