Bir kamyon laf edip en önemli şeyi demedin.Kız yukardaki mesajıma bak betebrikler (bunu demedim diye es geçtin demek)
Bir kamyon laf edip en önemli şeyi demedin.Kız yukardaki mesajıma bak betebrikler (bunu demedim diye es geçtin demek)
Laaaa 8 aydır aday olamıyok 🤭😆😆😝Bak sana en son ne demişimçeneni çok çalıştırmadın ama ek kurallarım ile sana engel olacak tüm isimlere çelme taktık aday yapmayarak
@Yakamoz-Asi @Angelica @The_Erinch @12.Adam
Yok benim etiketimi es geçti demek istedimPardon ?
İfşa etme zamanı gelmiştiLaaaa 8 aydır aday olamıyok 🤭😆😆😝
Pislettin şimdi de sıvıyorsun.Yok benim etiketimi es geçti demek istedim
İfşa etme zamanı gelmişti
Neyi es geçmişim😳@Angelica ’da es geçmiş. Onun sebebi ne peki?
Bak sana en son ne demişimçeneni çok çalıştırmadın ama ek kurallarım ile sana engel olacak tüm isimlere çelme taktık aday yapmayarak
@Yakamoz-Asi @Angelica @The_Erinch @12.Adam
Bu @12.Adam 'ı da bir sevindir be @Dosi adam bütün yaz burada forumdaydı göz kulak oldu.Kumpas kurdun ha seni @bazinga ya şikayet edeceğim.
Hadi bir daha ki aya tacı sana devredeyim @12.Adam
@The_Erinch bana öyle şeyler yapmaz.Hadi bir daha ki aya tacı sana devredeyim @12.Adam@The_Erinch kapmadan kap tacı bak gün saymış valla sıradakinin ayağını kaydırıp tacı almak için pusuda bekliyor ona göre
Zafere giden yolda herşey mübahtir Berkkkkk unutma unutmaaaa unutmaaaa@The_Erinch bana öyle şeyler yapmaz.
@The_Erinch ve @Angelica dışında ismimi deşifre eden biri daha çıktı.Zafere giden yolda herşey mübahtir Berkkkkk unutma unutmaaaa unutmaaaa
İyi biz üç bunak çıkmışız ya daha ne istiyorsun 🤫😄😄
İlaçlarını almadın tabi rahatsızlık gene hortladı.İyi biz üç bunak çıkmışız ya daha ne istiyorsun 🤫😄😄
İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettimNeyi es geçmişim😳
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsunbu islerden pek anlamam, , , foruma katildigim gunden bugune - cesitli listeler de nick'im gectiginde ,her defasinda sasiriyorum. . .
< kayda deger bir sey katmissam degerli sitemize, ne mutlu.
bu arada, oy almis miyimdir onu da bilmiyorum, yine de tesekkur ediyorum katilim yapan arkadaslara.
son olarak ,
sevgili @Zeyno tebrik ederim .
@Yakamoz-Asi 2024 te cezam belki biter.İlk sayfada seni bir mesaja etiket etmiştim, görmedin ya ondan bahsettim
@Zeyno sildiğiniz mesaj bizde görünüyor, iyi kaynatmalar
Ne sevindireceğiz kendisini, aylarca yılın favori üyesi etiketini taktı. Bir sene onu bu etkinlikten men etmediğime dua etsin@12.Adam
oy alıp almadığını final konusunda görürsün, hiç mi ankete bakmıyorsunkendini oylama hakkın var bu etkinliklerde. Bundan sonraki konularda en üste bakıp anketi oyla sana zahmet @The_Erinch
@Yakamoz-Asi ’nin çizgisi ortada, yerde değil. Ayrıca sona kadar niye yazıyorsun @ yak… yazdığı. An öneri gelir zaten@yakamoz_asi 2024 te cezam belki biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?