Hmmm nayss.
Hmmm nayss.
Ya mosinin totemi üzerine oyunlar oynanıyor.Takip ederse ters tepiyor.Fenerbahçeme tebrikler ama daha güven vermiyor. Umarım yine kazanma serisi yakalamış oluruz.
Maçı takip etmedim sadece son uzatma kısmına baktım ve 3. Gol gelince (denk gelip gördüm) gönül rahatlığı ile baktım son dakikalara (böyle bir maçta 2 dakika bile bana 20 dakika gibi gelirdi) Maç izlerken heyecan olayını kontrol edemiyorum ve bundan dolayı maçları izlememeye devam
------
Baya devleşmiş ama öyle duydum
23 - 30 Aralık kucak alma seansı @Carpe Diem @serhatt
Yakışır.Ya mosinin totemi üzerine oyunlar oynanıyor.Takip ederse ters tepiyor.
Geniş Aile de çekirdek çitleyen iki tane kız vardı balkondan dedikodu yapıyorlardı.
23 - 30 Aralık kucak alma seansı @Carpe Diem @serhatt
Bu çarpık @xemrexxx Gs liymiş İcardi bunu hoplatmasa bari.Yakışır.
Aman patlasın. .ssBu çarpık @xemrexxx Gs liymiş İcardi bunu hoplatmasa bari.
Liverpool ile kardeş olacaktınız. @DosiÖzeti izledim Mert olmasa 9 garantiymiṣ @Dosi @Keith Long
Liverpool ile kardeş olacaktık. @Dosi
Aman patlasın. .ss
Aman patlasın. .ss
Wanda yengeye serhatın adresini vericem gidip dövsün ağzını yüzünü kırsın belki edeplenirLiverpool ile kardeş olacaktık. @Dosi
Aklıma bir şey geldi ama çok ayıp.8taṣ olduk zaten, 9'dan zarar gelmez
Wanda yenge başka şeyler yapar @serhatt aWanda yengeye serhatın adresini vericem gidip dövsün ağzını yüzünü kırsın belki edeplenir
Ne manağ??Wanda yengeye serhatın adresini vericem gidip dövsün ağzını yüzünü kırsın belki edeplenir
Erkeği hakkında konuşan aşüfteleri yok ediyormuşNe manağ??
Ne manağ??
Icardi , Bosna Elmas’ı gibi ahlaklı değil.Erkeği hakkında konuşan aşüfteleri yok ediyormuş
Demek ki daha beni tanımamış.Erkeği hakkında konuşan aşüfteleri yok ediyormuş
Çok doğru, hiçbir itirazım yok 👍🏻
Maçtaki oyunda ne yakaladın da güvensizliğe kapıldın?Fenerbahçeme tebrikler ama daha güven vermiyor. Umarım yine kazanma serisi yakalamış oluruz.
Çözemedin mi?Geniş Aile de çekirdek çitleyen iki tane kız vardı balkondan dedikodu yapıyorlardı.
Maçtaki oyunda ne yakaladın da güvensizliğe kapıldın?
Çözemedin mi?
@Dosi ‘nin atladığını fark ettim.