- Reaksiyon puanı
- 34,538
- Puanı
- 1,061
Ben İstemiye 0-9 Fenerbahçe yener
Dedim
O kadar fark yeseydi Beşiktaş
Tanıdığım kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım çok üzülürdü 1-3 iyi skor
Sevindin mi Fener yendi diye
Ben İstemiye 0-9 Fenerbahçe yener
Dedim
O kadar fark yeseydi Beşiktaş
Tanıdığım kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım çok üzülürdü 1-3 iyi skor
Penaltı kısmına tamamen katılıyorum orayı sildim, bu kısmına yorum yapacağım; adam da ne yapsın osterwolde yi cengizi dk 50-55'te alamaz ki... Yedeklerimiz zaten düşmana güven bize korku veriyor...Son birkaç maçtır fena halde İsmail Kartal’a uyuz oluyorum.Değişikleri çok geç yapıyor.Oyunu okumakta geç kalıyor.Tamamen yıldızların ayaklarına bakıyor.
Cengiz Fenerbahçe oyuncusu değildir.. Tarihin en sağlam kazıklarından biridir..Penaltı kısmına tamamen katılıyorum orayı sildim, bu kısmına yorum yapacağım; adam da ne yapsın osterwolde yi cengizi dk 50-55'te alamaz ki... Yedeklerimiz zaten düşmana güven bize korku veriyor...
Maça Samet yerine Osterwolde ile başlayabilirdi.Veya Mert i sağ stoper olarak 11’de başlatabilirdi.Stratejik düşünemiyor…Penaltı kısmına tamamen katılıyorum orayı sildim, bu kısmına yorum yapacağım; adam da ne yapsın osterwolde yi cengizi dk 50-55'te alamaz ki... Yedeklerimiz zaten düşmana güven bize korku veriyor...
Mert olmasa kalede 0-9 bitebilirdiNasıl bir skor bekliyordun
Kız @serhatt ve @Emre Ozansoy u böyle çağır 40 sayfa yorum yaparlar@bazinga @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @emreemreu @batuhankaralar @offensive @The_Erinch
Konuya yorum ve görüşlerinizi yazabilirsiniz.
Çağırdım zaten okuman yazman yok mu?
Kuru kuruya gelmez o kuduruklarÇağırdım zaten okuman yazman yok mu?
Bizde ıslak ıslak çağırırız.Kuru kuruya gelmez o kuduruklar
Seslim güldüm yeminle ve o kadar doğru ki
Mert olmasa kalede 0-9 bitebilirdi
Baya devleşmiş ama öyle duydumO kadar da değil artık.vur dedik öldürdün
Fenerbahçeme tebrikler ama daha güven vermiyor. Umarım yine kazanma serisi yakalamış oluruz.
Maçı takip etmedim sadece son uzatma kısmına baktım ve 3. Gol gelince (denk gelip gördüm) gönül rahatlığı ile baktım son dakikalara (böyle bir maçta 2 dakika bile bana 20 dakika gibi gelirdi) Maç izlerken heyecan olayını kontrol edemiyorum ve bundan dolayı maçları izlememeye devam
------
Baya devleşmiş ama öyle duydum
Yav işte ortasını bulalım en az 5 gol olurmuş zaten 3 tanesi isabet olmuş 1 tanede kaçırılmış penaltı9-0 bir derbide imkansız. O GS'ye özel 6-0 da kalmalı.
Futbol sevmem tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?