Anılarım depreştiÜniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim.
Adını andım, hemen geldi.Anılarım depreşti
+Oylarımı kullandım.
Senin hakkında en iyi yaptım bişeyde anlamadım5 en iyi 1 en kötü puandı bide şu attığım SS kısımda vermene gerek yoktu ama eğer verdiysen @bazinga ayıklar
İnsanlar seri oylayınca bu kısma dikkat etmeden oyluyorlar genelde:
Ekli dosyayı görüntüle 105412
En uyuz olduğum olay. Anlam vermekte çok zorlanıyorum.Üniversite zamanında notları göstermeden önce karşıma hep çıkardı, @HeisenBerg ve @hayret bi şey iyi bilir; o form dolmadan hayatta notları göstermezdi. Ben bu yüzden mecburen rastgele yapıp geçerdim. Konuyla alakası şu; akademisyenin değerlendirmeyi sevmeyen ben, forumdaki yönetici değerlendirme formlarını da gram sevemedim.
20 kişi şimdilik gibiKatılım beklenenden düşük arkadaşlar
Yanında çarpı işareti vardı, ona basınca gidiyordu o. 😱Oylarımı kullanırsam belki üstte ki çubuk gider diye oyumu verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?