Yine unuttum.Yüksek bekliyordum, ama bu kadar beklemiyordum şaşırdım. 😱 5. günün acısını güzel çıkarmışım ve aradaki fark 0'a inmiş.
@kerem aktifken yapsaydın keşke tahminlerini.
Yine unuttum.Yüksek bekliyordum, ama bu kadar beklemiyordum şaşırdım. 😱 5. günün acısını güzel çıkarmışım ve aradaki fark 0'a inmiş.
@kerem aktifken yapsaydın keşke tahminlerini.
Etiket yapacaktım da saat 3'te aklıma geldi.
Gece 3 mü?Etiket yapacaktım da saat 3'te aklıma geldi.
Çeyrek Final Haftası da gruplardaki gibi mi olacak? Yoksa birebir kapışma tarzı mı?GRUP AŞAMASI SON GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
54 puanla günün 1.'si Hazem olurken Grup Aşaması'nın 1.'si de 411 puanla @Hazem olarak çeyrek finaldeki rakiplerini kendisinin seçmesine hak kazandı.
Gruplardan en düşük puanlarla ayrılarak elenen yarışmacılarımız @kerem, @Alos, @mesmeso ve @Angelica oldu. 3. sırada yer alan en yüksek puana sahip yarışmacımız @Gerekli24 çeyrek finale çıkmaya hak kazandı.
Zorlu bir haftayı geride bıraktık, sırada daha zor haftalar var.Çeyrek finale çıkmaya hak kazanan yarışmacılara çok tebrikler, elenen yarışmacılarımıza da çok geçmiş olsun. Yarın Çeyrek Final haftasında görüşmek üzere.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
Grup olarak yapacağız, demin baktım yanlış hatırlamıyorsam 4 kişilik gruplar şeklinde yarışılacak.Çeyrek Final Haftası da gruplardaki gibi mi olacak? Yoksa birebir kapışma tarzı mı?
Şimdi ayvayı yedim.Grup olarak yapacağız, demin baktım yanlış hatırlamıyorsam 4 kişilik gruplar şeklinde yarışılacak.
2 haftadır herkese kendimden örnek veriyorum, ortalama hatta sanırım bir tık altı giderken çeyrek finalde 1. olmuştum, yarı finalde de son 2 gün tahminleriyle kurtardım finalden de 3. çıktım.Şimdi ayvayı yedim.
Bakalım sendeki şans bana da uğrayacak mı?2 haftadır herkese kendimden örnek veriyorum, ortalama hatta sanırım bir tık altı giderken çeyrek finalde 1. olmuştum, yarı finalde de son 2 gün tahminleriyle kurtardım finalden de 3. çıktım.Karamsar olma bu yüzden.
Bahtsız Bedevi ile çölde kutup ayısı arasındaki ilişkiUğrar merak etme.
Dur canım nereden ayarladın hemen grubu, gerçi Hazem hissettiğim kadarıyla zoru seviyor, ondan bu üçlü imkansız değil.
Teşekkür ederim. Seni de tebrik ederim çok iyi gitmişsin.
Teşekkürler.Teşekkür ederim. Seni de tebrik ederim çok iyi gitmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?