Emre Ozansoy
Moderatör
Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.Yok pazartesiye kadar rahatsınız
https://twitter.com/x/status/1448682810961711111
Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.Yok pazartesiye kadar rahatsınız
Hadi onların işleri yok ama senin küçük bir işin var.Yarın ve pazartesi konuda Zümrüt Korfalı gibi gezeceğiz.
https://twitter.com/x/status/1448682810961711111
E yine pazartesi'ye kadar rahatım.Hadi onların işleri yok ama senin küçük bir işin var.
Olmaz öyle şey yarın saat 15.00'e kadar göndermezsem kura çekip belirlerim.E yine pazartesi'ye kadar rahatım.Belki şu an çıkan isimlerden değil de pazartesi gün çıkacak olan isimlerden seçeceğim.
Kurallarda öyle bir şey yazmıyor.Olmaz öyle şey yarın saat 15.00'e kadar göndermezsem kura çekip belirlerim.
Kendim koydum.Kurallarda öyle bir şey yazmıyor.
Öyle bir şey yapmaya hakkın yok.Kendim koydum.
Öyle yapınca görürsün.Öyle bir şey yapmaya hakkın yok.
İyi o zaman, sonucuna da katlanırsın. 😉Öyle yapınca görürsün.
Bana yansıyan hiçbir sonucu olmaz.İyi o zaman, sonucuna da katlanırsın. 😉
Sen öyle zannet.Bana yansıyan hiçbir sonucu olmaz.
Görelim bakalım.Sen öyle zannet.
Yok zaten o konuda dalga geçtim, bence de mantıklı olanı o.Daha iki kişi belli değil ki yarı finale çıkacak olan. @Emre Ozansoy herkes belli olduktan sonra seçmeli bence çünkü ben seçerken herkes belliydi. Hak geçmesin. @slhttnmtl
En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte6. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
2. Aşamanın ilk gününde ortaya güzel sonuçlar çıktı. @batuhankaralar tüm yapımlardan tam puan alarak rakiplerine güzel bir fark atıp 117 puanın sahibi ve gün birincisi oldu.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
Güçlü rakip görüldüğün için seçildin. Kendinle gurur duymalısın.En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte
A grubunda olmasan yine çıkamıyordun direk yarı finale.En zor gruba düşmesem güzel olacaktı da olan oldu işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?