Şimdilik YF garanti gibi duruyor perşembe gibi bir gün geçirsem bile çünkü beni zayıf gören @12.Adam ile farkım büyük gibi duruyor @Mircan Saye YF görüşürüz
Ben de rahat gibiyim ondan dolayı Kıbrıs için sinir krizi geçirerek tahmin yapmadım. Biraz riskli bir tahmin yaptım.Şimdilik YF garanti gibi duruyor perşembe gibi bir gün geçirsem bile çünkü beni zayıf gören @12.Adam ile farkım büyük gibi duruyor @Mircan Saye YF görüşürüz
Umarım dünkü tahminlerden sonra çıkabilirim. Seni de tebrik ederim. Görüşürüz yarı finalde 🤗Şimdilik YF garanti gibi duruyor perşembe gibi bir gün geçirsem bile çünkü beni zayıf gören @12.Adam ile farkım büyük gibi duruyor @Mircan Saye YF görüşürüz
ben bütün hafta kalbimi dinledim Kuruluş ve Barbaroslar için yanıldım dün Kıbrıs için mantık dedim bu sefer kalbimin dediği şey çıktıBen de rahat gibiyim ondan dolayı Kıbrıs için sinir krizi geçirerek tahmin yapmadım. Biraz riskli bir tahmin yaptım.
ben facia bir reyting tahmini yaptım belki görüşemeyizUmarım dünkü tahminlerden sonra çıkabilirim. Seni de tebrik ederim. Görüşürüz yarı finalde 🤗
Bakalım artık hayırlısı.ben bütün hafta kalbimi dinledim Kuruluş ve Barbaroslar için yanıldım dün Kıbrıs için mantık dedim bu sefer kalbimin dediği şey çıktı
ben facia bir reyting tahmini yaptım belki görüşemeyiz
Kıbrıs'tan puan almışım ben rezil başlar düşünmeme rağmen yüksek yazayım dedim şaşırttıben bütün hafta kalbimi dinledim Kuruluş ve Barbaroslar için yanıldım dün Kıbrıs için mantık dedim bu sefer kalbimin dediği şey çıktı
ben facia bir reyting tahmini yaptım belki görüşemeyiz
Bana nazar değd😭😭😭5. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Aşk Mantık İntikam'ın düşüşü, Kıbrıs Zafere Doğru'nun beklenmedik açılışı gibi faktörlerden dolayı zorlu geçen günde @Aserat 109 puanla gün liderliğini kaptı.
Ayrıca ilk 5 gün sonuçlarına göre de 480 puanla rakiplerine güzel bir fark atan @Emre Ozansoy 1. olurken yarı finaldeki rakiplerini seçme hakkı kazandı.
Haftanın en zorlu grubu olan A Grubu'ndan:
Emre Ozansoy
Hazem
B Grubu'ndan:
BARON男爵
Mircan Saye
C Grubu'ndan ise:
phoebebuffay
Gerekli24
direkt olarak çeyrek finale çıkma hakkı kazanırken diğer yarışmacılarımız da haftasonu tahminleriyle avantajlarını daha kaybetmediler.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
Seni yanlış tahminlerin bitirdi, özellikle de gündüz kuşağı tahminlerin.Bana nazar değd😭😭😭
İlk iki gün unutmasan ne güzel olacaktı.Bana nazar değd😭😭😭
Haksızsın bence uyku sersemi çarşamba tahmini yapmıştım nerde tolerans Nerede telafiSeni yanlış tahminlerin bitirdi, özellikle de gündüz kuşağı tahminlerin.
Başta @Hazem olmak üzere yarı finale çıkan herkese tebrikler. Bugün ve yarın tahmin yapacak olan herkese de bol şans.5. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!
Aşk Mantık İntikam'ın düşüşü, Kıbrıs Zafere Doğru'nun beklenmedik açılışı gibi faktörlerden dolayı zorlu geçen günde @Aserat 109 puanla gün liderliğini kaptı.
Ayrıca ilk 5 gün sonuçlarına göre de 480 puanla rakiplerine güzel bir fark atan @Emre Ozansoy 1. olurken yarı finaldeki rakiplerini seçme hakkı kazandı.
Haftanın en zorlu grubu olan A Grubu'ndan:
Emre Ozansoy
Hazem
B Grubu'ndan:
BARON男爵
Mircan Saye
C Grubu'ndan ise:
phoebebuffay
Gerekli24
direkt olarak çeyrek finale çıkma hakkı kazanırken diğer yarışmacılarımız da haftasonu tahminleriyle avantajlarını daha kaybetmediler.
YARIŞMACILARIMIZ: @12.Adam @Aserat @BARON男爵 @batuhankaralar @EmreCan @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Hazem @Mircan Saye @Özgür @phoebebuffay @Özgür @Yiğitt
ELENEN YARIŞMACILARIMIZ VE SEYİRCİLERİMİZ: @Alos @Angelica @kerem @mesmeso @Doğan @Dosi @Zeyno
1 tanesi uyku sersemi yanlış gün oldu ondanİlk iki gün unutmasan ne güzel olacaktı.
O tolerans reytingler açıklanmadan atarsan, 6 saat sonrası için değil.Haksızsın bence uyku sersemi çarşamba tahmini yapmıştım nerde tolerans Nerede telafi
Okulda internetim yok eve de direk geldiğim gibi yanlış yaptığım zaman sana yazıyorum internetim yokken nasıl kopya çekeyim ki djsnnckdösgO tolerans reytingler açıklanmadan atarsan, 6 saat sonrası için değil.
Kurallar kurallar kurallar. Keşke geceden yapsaydın, ben zamanında öyle yaptım.Okulda internetim yok eve de direk geldiğim gibi yanlış yaptığım zaman sana yazıyorum internetim yokken nasıl kopya çekeyim ki djsnnckdösg
Neyse, sağlık olsun.1 tanesi uyku sersemi yanlış gün oldu ondan
Bana büyü yaptınKurallar kurallar kurallar. Keşke geceden yapsaydın, ben zamanında öyle yaptım.
Aynen canım ölüm yok ya sonundaNeyse, sağlık olsun.
Bu işlerden güzel anlarım.Haksız Y
Bana büyü yaptın
------
Aynen canım ölüm yok ya sonunda