2021 Reyting Tahminleri Yarışması - 1. Sezon | Çeyrek Final

@slhttnmtl Ben kendi puanlarımı hesaplarken bile kafam karışıyor ve canım sıkılıyor bu kadar üyenin tahminlerini hesapladığın için seni de tebrik ederim.

• Harika
Reactions: slhttnmtl
@slhttnmtl Ben kendi puanlarımı hesaplarken bile kafam karışıyor ve canım sıkılıyor bu kadar üyenin tahminlerini hesapladığın için seni de tebrik ederim.
Çok teşekkür ederim. :bhr: Bende de kafa karışıklığı çok oluyor, öğleden sonra hesaplarken de sıkıntıdan bir 6-7 saat falan bıraktım ama yine hallediyorum. :A

• Harika
Reactions: Hazem
Bu arada soracaktım ama unuttum. Yarışma 3. Sezon olarak belirtilse daha iyi olmaz mı?
O konuda ben başlamadan önce düşündüm ama her yıl genelde 2 kere yapıldığı için yıllık sezon belirtiyoruz diye düşündüm, ya da sanırım öyle görmüştüm. :A

AMİ çakılır diye agresif tahmin yaptım da tutmamış :A Neyse fazladan 2 gün daha tahmin yapacağız artık :D

5. GÜN SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Aşk Mantık İntikam'ın düşüşü, Kıbrıs Zafere Doğru'nun beklenmedik açılışı gibi faktörlerden dolayı zorlu geçen günde @Aserat 109 puanla gün liderliğini kaptı.

Ayrıca ilk 5 gün sonuçlarına göre de 480 puanla rakiplerine güzel bir fark atan @Emre Ozansoy 1. olurken yarı finaldeki rakiplerini seçme hakkı kazandı.

Haftanın en zorlu grubu olan A Grubu'ndan:
Emre Ozansoy
Hazem

B Grubu'ndan:
BARON男爵
Mircan Saye

C Grubu'ndan ise:
phoebebuffay
Gerekli24

direkt olarak çeyrek finale çıkma hakkı kazanırken diğer yarışmacılarımız da haftasonu tahminleriyle avantajlarını daha kaybetmediler.

Bizim artık göndermemize gerek yok değil mi? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking