Zey TV 2020'nin Takıntıları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun Ilıcalı der köşeme sessizce çekilirim....

İki de bir sonradan alıntı eklemesi yapma :A bildirim gitmiyor :A az önce adminin, şimdide benim alıntım sonradan eklendi. Farkettim :A (merak etme, uzunca yorumlar ve şuan yoğun olarak karşılıklı yazışmalar olduğu için post kasma olmuyor :A ) birine cevap verip yollarken diğerini sonradan görüyorsun haliyle

Ve evet, herzaman başkalarına fırsat veriyorum yoksa uzadıkça uzar liste :A
2020 de uygulanmayan kurallar uygulanması örneğin 6 saniye kuralı @Dosi
@Sherlock

• Beğendim
Reactions: Dosi
Eğitimi online yapması. Bu yüzden hele ben gibi yeni bir okula başlayanların tüm dengelerini değiştirmesi.

sosyal mesafe gibi havalı bir kelimenin geleceğimizde önemli bir rol alması

2020 diye kısıtlamamak lazım en iyi ihtimalle 2021 sonuna kadar böyleyiz :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bu 2020 takıntısıni insanların çok saçma ve çocukça buluyorum. Ama bir kaç tane yazayım bari deprem, @pompy genel olarak belirtmiş ama Fenerbahçe'nin sahasındaki Galatasaray Trabzonspor ve Beşiktaş serilerinin bitmesi, bazı efsane isimlerin (Kobe Bryant Maradona) aramızdan ayrılması ilginç ABD seçimleri ABD İran olayları(bunlar dünya siyaseti sorun olmaz diye yazdım ama silebilirim sorunsa) ve takıntının ta kendisi bu yılın çok abartılmış olması sanki 2021 yılında dertlerimiz bitecek. Zaten yukarıda yazdığım çoğu olay herhangi bir yılda olan olabilecek olaylar ama Fenerin 3 serisi bir de zor olup bozulur gibi :A Ha bir de en pozitif kelimenin negatif olması :A

Son düzenleme:
Depremler geldi aklıma benim de.

2020, aynı zamanda doğal felaketlerle de sınandığımız bir yıl oldu. :(

• Beğendim
Bu 2020 takıntısıni insanların çok saçma ve çocukça buluyorum. Ama bir kaç tane yazayım bari deprem, @pompy genel olarak belirtmiş ama Fenerbahçe'nin sahasındaki Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş serilerinin bitmesi, bazı efsane isimlerin (Kobe Bryant Maradona) aramızdan ayrılması ilginç ABD seçimleri ABD İran olayları(bunlar dünya siyaseti sorun olmaz diye yazdım ama silebilirim sorunsa) ve takıntının ta kendisi bu yılın çok abartılmış olması sanki 2021 yılında dertlerimiz bitecek. Zaten yukarıda yazdığım çoğu olay herhangi bir yılda olan olabilecek olaylar ama Fenerin 3 serisi bir de zor olup bozulur gibi :A Ha bir de en pozitif kelimenin negatif olması :A
Trabzon’da var Türkiye kupasında yenildik Kadıköy’de @Gerekli24

• Güldürdün
Fahir Baba lanetinin son bulması :Z

images (11).jpeg

Ben başladım devamını siz getirirsiniz :A @mesmeso61 @Gerekli24

Ekli dosyayı görüntüle 96095

Ne zaman yayınlanacağı, ne zaman final yapacağı ve asla net bir ismi olmayan, normal şartlarda forum üyelerimizin takıntılarını ele aldığımız bu programda bu bölüm 2020 yılını ele alacağız...

Kendisine "2020" dedirten bu yıl, birbirinden ilginç takıntılara sahip ve aramızdan ayrılmadan, başımıza bela ettiği bu takıntıları irdelememiz gerekiyor... Bu takıntıların tamamını bulduğumuz zaman, kendisine "2021" dedirtecek olan yılda bunların tamamına çare arayacağız...

İlk iki kurşunu ben atıyorum örnek teşkil etmesi açısından...

Sıralı ve tam liste:

• Başımıza koronavirüsü bela etmesi...
  • Hepimizi dijital platformlara abone yapmak istemesi...
  • Fenerbahçe'yi asla salmaması...
  • Hemen herkesi home office çalışır hale getirmesi...
  • "Felaket bir yıl" olarak anılma isteği...
  • Futbolda "kural hatası yılı" olması...
  • Uzaktan eğitim konusunda son derece yetersiz olması...
  • Maskeleri hayatımızın bir parçası haline getirmesi...

Konsepte hakim olabilmeniz adına geçtiğimiz bölüm için: Tolstoyevski'nin Takıntıları...
Gizli güçler sağolsun hayatımızın içine ettiler maske zorunluluğu şimdi sıra da aşı var zorunlu değil diyorlar ama zorunlu hale getirecekler illaki bi gün

Günah keçisi ilan edilmesi. Halbuki 2020 senesinin bütün günahı 2019’a ait. Başımıza ne geldiyse 2019’un özellikle o lanetli sonbaharından geldi. Pandemi ilk olarak 2019’da son çeyrekte başladı ve yayıldı, zaten 2020 Ocak ayına gelindiğinde çoktan haberleri çıkmaya başlamıştı. 2020’nin bütün günahı 2019’un attığı son kazığı taşımak oldu..

Ek olarak, insanları daha internet bağımlısı hale getirmesi dolayısıyla. Daha çok ev daha az hareket, dolayısıyla daha hareketsiz yaşama itmesi.

Günah keçisi ilan edilmesi. Halbuki 2020 senesinin bütün günahı 2019’a ait. Başımıza ne geldiyse 2019’un özellikle o lanetli sonbaharından geldi. Pandemi ilk olarak 2019’da son çeyrekte başladı ve yayıldı, zaten 2020 Ocak ayına gelindiğinde çoktan haberleri çıkmaya başlamıştı. 2020’nin bütün günahı 2019’un attığı son kazığı taşımak oldu..

Ek olarak, insanları daha internet bağımlısı hale getirmesi dolayısıyla. Daha çok ev daha az hareket, dolayısıyla daha hareketsiz yaşama itmesi.
2019 da İrlandadaydım @Tolstoyevski

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,546
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy