Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 35,020
- Puanı
- 1,060
benim dediğime nediyorsun 2020 konusunda araştırdım hepsini @TolstoyevskiGünah keçisi ilan edilmesi. Halbuki 2020 senesinin bütün günahı 2019’a ait. Başımıza ne geldiyse 2019’un özellikle o lanetli sonbaharından geldi. Pandemi ilk olarak 2019’da son çeyrekte başladı ve yayıldı, zaten 2020 Ocak ayına gelindiğinde çoktan haberleri çıkmaya başlamıştı. 2020’nin bütün günahı 2019’un attığı son kazığı taşımak oldu..
Ek olarak, insanları daha internet bağımlısı hale getirmesi dolayısıyla. Daha çok ev daha az hareket, dolayısıyla daha hareketsiz yaşama itmesi.
Evet onlarda var internet kullanımı kat kat arttı...Ek olarak, insanları daha internet bağımlısı hale getirmesi dolayısıyla. Daha çok ev daha az hareket, dolayısıyla daha hareketsiz yaşama itmesi
10 yılda bir hastalık oluyor.2010'da domuz gribi vardıUzaktan eğitim,koronavirüs,sosyal mesafe ,maske ,evlerde karantina da kalmak derken zor bir yıl geçirdik ama benim öyle değildi hiç olmadığım kadar mutlu ve huzurluydum herkesten herşeyden uzaklaşmış huzura ermiştim ama 2021 yılıyla tüm huzurum bozuldu herşey eskiye döndü ,ruh halim bozuldu.
2020 yılıyla başlayan felaketler 2021 yılında durmaksızın devam ediyor 😉
Seller ,yangınlar ,cinayetler ,mutanta uğrayan virüsler ,kuraklık ,depremler ...
Ve şu virüsün sebep olduğu tek güzel şey Ozan deliğinin kapanması ve dünyanın nefes almasıydı sokağa çıkma yasaklarında doğa nefes alıyordu resmen
Kirli akan dereler ,şelaleler bile temiz akmaya başlamıştı...
------
Evet onlarda var internet kullanımı kat kat arttı...
Evet ama o bu kadar geniş bir kitleye yayılmadı ,evlere falan tıkılmadık10 yılda bir hastalık oluyor.2010'da domuz gribi vardı
Aynen ya dünya genel ıoldu ben gittim akşama görüşürüzEvet ama o bu kadar geniş bir kitleye yayılmadı ,evlere falan tıkılmadık