2020'nin En İyi Yerli Dizi ve Oyuncularını Seçiyoruz!

Hazır gelmişken fırsat bul artık çünkü oylama bitmek üzere.
Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım.
Bu jestini karşılıksız bırakmak olmaz.

Reactions: Aserat
Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım.
Bu jestini karşılıksız bırakmak olmaz.
Ne kadar çok üye olursa o kadar sağlıklı sonuçlar çıkar en azından buraya yazan herkes kullanmış olsun.
Elini çabuk tut.

Diğer kategoriler için de isim yazabilirsen iyi olur bu şekilde kabul edemem çünkü.

Reactions: Sherlock
En İyi Dizi: Mucize Doktor, Öğretmen, Çukur
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır (Yanına yöresine yaklaşabilecek kalitede değil diğerleri, o yüzden tek başına...)
En İyi Erkek Oyuncu: İlker Kaleli (Öğretmen), Aras Bulut İynemli (Çukur), Halit Ergenç (Babil)
En İyi Kadın Oyuncu: Öykü Karayel (Bir Başkadır), Damla Sönmez (Çukur), Demet Evgar (Alev Alev)
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Fatih Artman (Bir Başkadır), Öner Erkan (Çukur), Erkan Kolçak Köstendil (Çukur)
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Defne Kayalar (Bir Başkadır), Funda Eryiğit (Bir Başkadır), Melisa Şenolsun (Atiye)
En İyi Senaryo: Berkun Oya (Bir Başkadır), Gökhan Horzum & Damla Serim (Çukur), Merve Girgin (Öğretmen)
En İyi Yönetmen: Berkun Oya (Bir Başkadır), Emin Alper (Alef), Çağrı Vila Lostuvalı (Masumlar Apartmanı)
En İyi Dizi Çifti: Ali Vefa & Nazlı (Mucize Doktor), Efsun & Yamaç (Çukur), kimse bahsetmemiş ancak masumane, saf ve temiz aşkın simgelerinden olan Meryem & Hilmi (Bir Başkadır).

En İyi Müzik: Bir Başkadır, Çukur, Mucize Doktor (Üçe tamamlamak amacıyla dedim açıkçası.
)

En İyi Dizi Tutunamayanlar
En İyi Dijital Dizi Aile Şirketi
En İyi Erkek Oyuncu Burak Deniz
En İyi Kadın Oyuncu Ezgi Mola
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Barış Yıldız / Mert Denizmen
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Nazlı Bulum
En İyi Senaryo Kaman Kardeşler - Aile Şirketi
En İyi Yönetmen Umur Turagay - Yarım Kalan Aşklar
En İyi Dizi Çifti Tarık - İrem (Tutunamayanlar)
En İyi Müzik Kaan Boşnak & Ali Saran - Tutunamayanlar

Komedi'yi severim de

@Aserat sınıfta kaldın
güya pazar son gündü, bu pazarı bekle en iyisi
(millete hatırlatmayı da çok önceden yapmalıydın)
Normalde bu pazar açıklardım ama o kadar yoğunum ki sürekli ortada kalıyor.
Ama süre daha fazla uzamayacak eşitlik çıkmazsa bugün, çıkarsa ertesi gün açıklanır sonuçlar.

Ayrıca hatırlatma etiketi yapmıştım birkaç gün önce.

Reactions: Gerekli24 and Dosi