Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım.Hazır gelmişken fırsat bul artık çünkü oylama bitmek üzere.
Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım.Hazır gelmişken fırsat bul artık çünkü oylama bitmek üzere.
Ne kadar çok üye olursa o kadar sağlıklı sonuçlar çıkar en azından buraya yazan herkes kullanmış olsun.Ooo benim oy vermem için bunca zaman geçmesine rağmen etkinliği bitirmedin demek, reyting konusunu hallettiğim an oylarımı kullanacağım.Bu jestini karşılıksız bırakmak olmaz.
Diğer kategoriler için de isim yazabilirsen iyi olur bu şekilde kabul edemem çünkü.En İyi Dizi - EDHO (Ama artık çok uzattılar. Bitsin.)
En İyi Dijital Dizi - Bir Başkadır
En İyi Erkek Oyuncu - Hiç Kimse
En İyi Kadın Oyuncu - Hiç beklemezdim bu ismi söyleyeceğimi ama kesinlikle Öykü Karayel.
En İyi Senaryo - EDHO
En İyi Müzik -EDHO
Versem de bir şey değiştirmeyecek gibi.Galiba sen sonraki güncellemeyi görmedin istersen listeni genişletebilirsin her kategori için en fazla 3 isim yazma hakkın var.Atiye, Bir Başkadır, YKA falan yardırabilirsin.
Yok sen yine de eklemelerini yap zaten daha hesaplamadım.Versem de bir şey değiştirmeyecek gibi.
Aday sistemi olsa çoklu oy verirdim de şimdi en çok istediklerime oy verdim zaten.Yok sen yine de eklemelerini yap zaten daha hesaplamadım.Ne kadar çok üye ne kadar çok katkıda bulunursa sonuçlar da o kadar iyi olur.
Normalde bu pazar açıklardım ama o kadar yoğunum ki sürekli ortada kalıyor.@Aserat sınıfta kaldıngüya pazar son gündü, bu pazarı bekle en iyisi(millete hatırlatmayı da çok önceden yapmalıydın)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?