Bu mesajdan sonra @Aserat vazgeçerKararınız değişirse beni etiketleyinMenajerimi Ara tüm kadroyu yazacağım
Bu arada ..... yazdığı yerde tokluk uyar
Bu mesajdan sonra @Aserat vazgeçerKararınız değişirse beni etiketleyinMenajerimi Ara tüm kadroyu yazacağım
12 tane oyuncuyu yazacağım. Yazmadıklarım da zaten az sahnesi olan yada sonradan gelen ikili olur bir şey değişmezDeğişirse bile limit koyulur hepsini yazamazsın.
Belki 3 değil de 2 isim olabilir ama bu mesaj endişelendiriyor.12 tane oyuncuyu yazacağım. Yazmadıklarım da zaten az sahnesi olan yada sonradan gelen ikili olur bir şey değişmezAs kadro yine aday olmuş olur
Öykü Karayel dışında herkesi yardımcı değerlendiriyoruz çünkü hikaye Meryem odaklı gidiyor.En İyi Dizi: Bir Başkadır
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır
En İyi Erkek Oyuncu: Fatih Artman - Bir Başkadır
En İyi Kadın Oyuncu: Öykü Kareyel - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Öner Erkan - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit - Bir Başkadır
En İyi Senaryo: Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Yönetmen Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Dizi Çifti: Eda Ece - Şevval Sam
En İyi Müzik: Bir Başkadır
Öner Erkan'ın da dizide iki sahnesi falan vardı yardımcıdan ziyade konuk denilecek seviyede.Fatih Artman da bence dizinin birincil erkek oyuncusuydu yardımcıdan ziyade ama yine de öyle bir değerlendirme varsa şimdilik boş kalsın benim o kısım.Birkaç aday var da sonuçta bir dünya yerli dizi izlemişim malum, onların değerlendirmesini yapacağım...@Dosi
Ben zaten her kategoriye sadece bir isim yazılsın dedim de @Dosi 2-3 isim yazılsın diyor daha net bir karar yok.Her kategoriye 2-3 seçenek yazarım anca.@Aserat
Tek isim yazılacaksa liste miste hazırlayamam ben.Öner Erkan'ın da dizide iki sahnesi falan vardı yardımcıdan ziyade konuk denilecek seviyede.Değerlendir bakalım bekliyoruz.
Ben zaten her kategoriye sadece bir isim yazılsın dedim de @Dosi 2-3 isim yazılsın diyor daha net bir karar yok.
Öner Erkan bence bırak adaylığı direkt ödülü bile hak ediyor o bir iki sahneyle bile ama süre sınırı varsa orasını bilemem.Öner Erkan'ın da dizide iki sahnesi falan vardı yardımcıdan ziyade konuk denilecek seviyede.Değerlendir bakalım bekliyoruz.
Ben zaten her kategoriye sadece bir isim yazılsın dedim de @Dosi 2-3 isim yazılsın diyor daha net bir karar yok.
Bana deseydin ya.ss Zamanında Fav10 Ödülleri dağıtmıştık öyle yapardık beraber.Ne bende adayları toplayacak kadar uzun zaman var ne de çoğu kişide onunla uğraşacak heves.
------
Oylarınızı bekliyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 97252
Ay tamam o zaman kafana göre takıl.Tek isim yazılacaksa liste miste hazırlayamam ben.
Aynen çok iyiydi de konuk oyuncu dalı olmadığı için maalesef koyamıyoruz.Öner Erkan bence bırak adaylığı direkt ödülü bile hak ediyor o bir iki sahneyle bile ama süre sınırı varsa orasını bilemem.@bazinga o da süresinin az olmasından dolayı aday göstermemiş sanırım, beğenmişti baya.
Zaten geçen seneki malum tartışmalardan sonra formatı değiştirmek aklımdan geçmişti bu sene deneme olarak yapalım da eğer tutmazsa 2021'de eskiye döneriz.Bana deseydin ya.ss Zamanında Fav10 Ödülleri dağıtmıştık öyle yapardık beraber.
@bazinga'yla ne alakası var? Etkinliği başlatan sen değil misin.Ay tamam o zaman kafana göre takıl.Oy verenlerden @bazinga da fikrini söylesin ona göre ayarlayalım.
Aynen çok iyiydi de konuk oyuncu dalı olmadığı için maalesef koyamıyoruz.
Zaten geçen seneki malum tartışmalardan sonra formatı değiştirmek aklımdan geçmişti bu sene deneme olarak yapalım da eğer tutmazsa 2021'de eskiye döneriz.
1 yıl kim bekleyecek.ss Benim aklımdaydı zaten böyle bir şey.Ay tamam o zaman kafana göre takıl.Oy verenlerden @bazinga da fikrini söylesin ona göre ayarlayalım.
Aynen çok iyiydi de konuk oyuncu dalı olmadığı için maalesef koyamıyoruz.
Zaten geçen seneki malum tartışmalardan sonra formatı değiştirmek aklımdan geçmişti bu sene deneme olarak yapalım da eğer tutmazsa 2021'de eskiye döneriz.
Evet ama oylarını daha önceden yazmıştı eğer değişiklik yapmak isterse haberi olsun.@bazinga'yla ne alakası var? Etkinliği başlatan sen değil misin.
5'e kadar çıkarılmasını talep ve arz ediyorum.Yeni karar doğrultusunda kategori başına en az 1, en fazla 3 isim yazılabilecektir! Herkese duyurulur!
@12.Adam @Abdülhey @Afet Güçverir @Ahmed @Alos @alperuz @Angelica @Araf @armandos @Aserat @AteşBöceği @bazinga @bero @BesaleT @Billy Kane @Silinmiş Üye @Bully @BuraK @Burak97 @cehennet @conino @Çiğdem @cookies @DarkLegenD @denizz19 @DiziTv @Doğan @Dosi @DR @dreamy @elvissman @enes @EnveR @Emin Özaltun @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eros @eskici @Felon @Fks14 @Forumdash @fredhulkcamila @Gerekli24 @Gizmen @gözlemci @Hazem @haluk792 @Harunnn60 @hayret bi şey @HeisenBerg @Ice_Cool_23 @Jonsnow @kerem @kerim yavuz @Klaus @KrAlemci @legolas9900 @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @Mehmetadinn @MEnes @mesmeso61 @Mr.At @Nikos litas @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @pompy @-potterhead- @RüzgarGülü @S.G.A.T. @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @sokak sanati @soo @Staran @seyfullXh @Sylvester @takas @Teknelif @The Barberson @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @Tzira @xBUGRAx @xemrexxx @xRevenge @Veteran @Yakamoz-Asi @yigit_00 @Yiğitt @YıldırıM @Zeyno45 @GunesinOglu @xdragxx
Evet ama oylarını daha önceden yazmıştı eğer değişiklik yapmak isterse haberi olsun.Fikrini almak istedim bir de.
Mesajımı hemen güncelliyorum o zamanYeni karar doğrultusunda kategori başına en az 1, en fazla 3 isim yazılabilecektir! Herkese duyurulur!
@12.Adam @Abdülhey @Afet Güçverir @Ahmed @Alos @alperuz @Angelica @Araf @armandos @Aserat @AteşBöceği @bazinga @bero @BesaleT @Billy Kane @Silinmiş Üye @Bully @BuraK @Burak97 @cehennet @conino @Çiğdem @cookies @DarkLegenD @denizz19 @DiziTv @Doğan @Dosi @DR @dreamy @elvissman @enes @EnveR @Emin Özaltun @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @eros @eskici @Felon @Fks14 @Forumdash @fredhulkcamila @Gerekli24 @Gizmen @gözlemci @Hazem @haluk792 @Harunnn60 @hayret bi şey @HeisenBerg @Ice_Cool_23 @Jonsnow @kerem @kerim yavuz @Klaus @KrAlemci @legolas9900 @MasacRE @Maskeli Fedai @MayısKralı @Mehmetadinn @MEnes @mesmeso61 @Mr.At @Nikos litas @offensive @ömer karataş @Özgür @ozmoturk @phoebebuffay @Polat Şaşmaz @pompy @-potterhead- @RüzgarGülü @S.G.A.T. @serhatt @Sherlock @slhttnmtl @sokak sanati @soo @Staran @seyfullXh @Sylvester @takas @Teknelif @The Barberson @The_Erinch @tolgab @Tolstoyevski @Turkuazz @Tzira @xBUGRAx @xemrexxx @xRevenge @Veteran @Yakamoz-Asi @yigit_00 @Yiğitt @YıldırıM @Zeyno45 @GunesinOglu @xdragxx
Evet ama oylarını daha önceden yazmıştı eğer değişiklik yapmak isterse haberi olsun.Fikrini almak istedim bir de.
Yine ben yön çizdim etkinliğeYeni karar doğrultusunda kategori başına en az 1, en fazla 3 isim yazılabilecektir! Herkese duyurulur!
Tüm forum katkı sağlamış oldu işte ne güzel.Yine ben yön çizdim etkinliğe
Açmış kadar yoruldum
Gözün doysun be 3 gayet fazla. 😱5'e kadar çıkarılmasını talep ve arz ediyorum.
MESELA ÜÇ KASTEGORİDE BUYUK SELÇUKLU DİĞER KATEGORILERDE ..KUZEYN YILDIZI ÖYLE BİŞEYMIYine ben yön çizdim etkinliğe
Açmış kadar yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?