2020'nin En İyi Yerli Dizi ve Oyuncularını Seçiyoruz!

En İyi Dizi: Bir Başkadır
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır
En İyi Erkek Oyuncu: Fatih Artman - Bir Başkadır
En İyi Kadın Oyuncu: Öykü Kareyel - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Öner Erkan - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit - Bir Başkadır
En İyi Senaryo: Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Yönetmen Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Dizi Çifti: Eda Ece - Şevval Sam
En İyi Müzik: Bir Başkadır

En İyi Dizi: Bir Başkadır
En İyi Dijital Dizi: Bir Başkadır
En İyi Erkek Oyuncu: Fatih Artman - Bir Başkadır
En İyi Kadın Oyuncu: Öykü Kareyel - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Öner Erkan - Bir Başkadır
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Funda Eryiğit - Bir Başkadır
En İyi Senaryo: Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Yönetmen Berkun Oya - Bir Başkadır
En İyi Dizi Çifti: Eda Ece - Şevval Sam
En İyi Müzik: Bir Başkadır
Öykü Karayel dışında herkesi yardımcı değerlendiriyoruz çünkü hikaye Meryem odaklı gidiyor. :A Bir de çift kısmını görmemiş gibi yapıyorum. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Fatih Artman da bence dizinin birincil erkek oyuncusuydu yardımcıdan ziyade ama yine de öyle bir değerlendirme varsa şimdilik boş kalsın benim o kısım. :A Birkaç aday var da sonuçta bir dünya yerli dizi izlemişim malum, onların değerlendirmesini yapacağım... :A @Dosi
Öner Erkan'ın da dizide iki sahnesi falan vardı yardımcıdan ziyade konuk denilecek seviyede. :A Değerlendir bakalım bekliyoruz. :A

Her kategoriye 2-3 seçenek yazarım anca. :A @Aserat
Ben zaten her kategoriye sadece bir isim yazılsın dedim de @Dosi 2-3 isim yazılsın diyor daha net bir karar yok. :A

Öner Erkan'ın da dizide iki sahnesi falan vardı yardımcıdan ziyade konuk denilecek seviyede. :A Değerlendir bakalım bekliyoruz. :A

Ben zaten her kategoriye sadece bir isim yazılsın dedim de @Dosi 2-3 isim yazılsın diyor daha net bir karar yok. :A
Tek isim yazılacaksa liste miste hazırlayamam ben. :A

• İlginç
Reactions: Aserat

Öner Erkan bence bırak adaylığı direkt ödülü bile hak ediyor o bir iki sahneyle bile ama süre sınırı varsa orasını bilemem. :A @bazinga o da süresinin az olmasından dolayı aday göstermemiş sanırım, beğenmişti baya. :A

Tek isim yazılacaksa liste miste hazırlayamam ben. :A
Ay tamam o zaman kafana göre takıl. :A Oy verenlerden @bazinga da fikrini söylesin ona göre ayarlayalım. :A
Öner Erkan bence bırak adaylığı direkt ödülü bile hak ediyor o bir iki sahneyle bile ama süre sınırı varsa orasını bilemem. :A @bazinga o da süresinin az olmasından dolayı aday göstermemiş sanırım, beğenmişti baya. :A
Aynen çok iyiydi de konuk oyuncu dalı olmadığı için maalesef koyamıyoruz. :A
Bana deseydin ya.ss Zamanında Fav10 Ödülleri dağıtmıştık öyle yapardık beraber. :A
Zaten geçen seneki malum tartışmalardan sonra formatı değiştirmek aklımdan geçmişti bu sene deneme olarak yapalım da eğer tutmazsa 2021'de eskiye döneriz. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Ay tamam o zaman kafana göre takıl. :A Oy verenlerden @bazinga da fikrini söylesin ona göre ayarlayalım. :A

Zaten geçen seneki malum tartışmalardan sonra formatı değiştirmek aklımdan geçmişti bu sene deneme olarak yapalım da eğer tutmazsa 2021'de eskiye döneriz. :A
@bazinga'yla ne alakası var? Etkinliği başlatan sen değil misin. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat

1 yıl kim bekleyecek.ss Benim aklımdaydı zaten böyle bir şey. :A

Bence herkes en fazla 3 isim yazsın, en çok alanlar kazansın. Tek seçenek zor iş.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Dosi and Aserat