2020 UEFA Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi | Yorum & Sohbet Konusu

Konunun açılımını bana ek olarakta anlatman lazım @Sherlock yine yarışma falanmı skor
@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai
Galatasaray'ın Avrupa'daki rakipler belli oldu ve zor bir gruba düştük.. Bunun üzüntüsüne şu konudan devam ettik:

Ben şu resmi paylaştım.

Sonra da saldık kendimize

Reactions: Çiğdem
Konudan hiçbişi anlaşılmıyor yarışma yapıyorsunuzya öyle sandım @Sherlock hala bana özel olarak not düşmeyi öğrenemedi bilgim olmayan şeyi bilmem için falcı olmam lazım

Senin link verdin konu daha anlasılır baktımda orada Ronaldomun oynadı takım dısında diğerlerini ilk kez şuan gördüm sanırım Ronaldomda artık orada değilmiş @MasacRE demişti
Hepsini yenmeniz lazım
@Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski

Reactions: Sherlock and Bully
Öğreticez artık sana yavaş yavaş napalım
Tabii öğrenmeye istekliysen

Ronaldo, Real Madrid'den Juventus'a geçti evet

Bu grupta zor yeneriz hepsini, inşallah insaflı davranırlar da fazla fark yemeyiz
Sadece bir takım dişimize göre. Belki üçüncü bitiririz

Vlla istekli değilim
Televizyonda izlemiyom nette takip etmiyom insan bakmadığı şeyi nasıl bilicekki
Bunları zor demişsinde ben Paristen Fransa oldunu anlamak dısında birşey çıkaramadım
Diğeri ne ülkesi

Birde Beşiktaşda işte qrezmam dısında pek ordanda bildimiz yok
@MasacRE

Reactions: Bully
Paris Fransa evet zor takım
Real Madrid İspanya'nın, Ronaldo'nun eski takımı, o da güçlü. Bir dişimize göre Belçika'nın Clup Brugge takımı var, onla da elenmeme mücadelesi vereceğiz artık

Quaresma gitti Beşiktaş'tan
Seni şu konuya etiketleyecektim de yorum yazamadım zaman olmadı

Aaa Belçika takımımı biri 😱 Aslında biz babamla yurt dısında herkesi destekliyoruz Beşiktaşı desteklemedi halde @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock sizide destekliyoruz
@Maskeli Fedai @MEnes

Ama Belçika rahmetli dedemin çalıstı maaş aldı ülkeydi bize Belçika baktı ve Amerikada da halamlar 15 yıldır falan kalıyor yurt dısından Belçika ve Amerikan takımları dısında destekleriz ama o ikisi olunca kusura bakmayın kim ekmek yediriyorsa o tutulur

Bahane çıktı sana da Galatasaray'ı desteklememek için
Ama ekmek yediğin yere ihanet etmemen güzel bir şey zaten senden beklenecek davranış

Bahane çıktı sana da Galatasaray'ı desteklememek için
Ama ekmek yediğin yere ihanet etmemen güzel bir şey zaten senden beklenecek davranış
Dedem Belçika parasıyla babam tüm çocukları yetiştirdi kendisi zaten türkiyeden 5 kurus almadı türk maası hiç olmadı

Ronaldom olsa o takımıda tutardım ama sadece Belçika takımında yenilmenizi isticem

Reactions: Bully
PSG'den 13-14 gol yeseler, Madrid eski gücünde değil 8 falan sayalım, Brugge ile çekişecekleri için 2 de oraya yazarsak 24 golle bu olayı kapatırız

Dedene saygı duyuyorum helal olsun adama

Ama inşallah hüsrana uğrayacaksın