Şerlok beyciğim Ts maçının da konusunu açar mısın hazır elin alışmışken, ben de geliyorum birazdan![]()
Salıyorum hemen zehri Utku beyciğim, istemeniz yeter.
Şerlok beyciğim Ts maçının da konusunu açar mısın hazır elin alışmışken, ben de geliyorum birazdan![]()
Konunun açılımını bana ek olarakta anlatman lazım @Sherlock yine yarışma falanmı skor
Galatasaray'ın Avrupa'daki rakipler belli oldu ve zor bir gruba düştük.. Bunun üzüntüsüne şu konudan devam ettik:Konunun açılımını bana ek olarakta anlatman lazım @Sherlock yine yarışma falanmı skor![]()
![]()
@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai
Konudan hiçbişi anlaşılmıyor yarışma yapıyorsunuzya öyle sandım @Sherlock hala bana özel olarak not düşmeyi öğrenemedi bilgim olmayan şeyi bilmem için falcı olmam lazımGalatasaray'ın Avrupa'daki rakipler belli oldu ve zor bir gruba düştük.. Bunun üzüntüsüne şu konudan devam ettik:
![]()
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki Rakipleri Belli Oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oldu. Galatasaray A Grubu'nda PSG, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşti. Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 17-18 Eylül'de başlayıp 10-11 Aralık'ta sona erecek. Şampiyonlar Ligi'ndeki tüm gruplar ise şu şekilde: UEFA Şampiyonlar Ligi...fav10.net
Ben şu resmi paylaştım.
![]()
Sonra da saldık kendimize![]()
Öğreticez artık sana yavaş yavaş napalımKonudan hiçbişi anlaşılmıyor yarışma yapıyorsunuzya öyle sandım @Sherlock hala bana özel olarak not düşmeyi öğrenemedi bilgim olmayan şeyi bilmem için falcı olmam lazım![]()
![]()
Senin link verdin konu daha anlasılır baktımda orada Ronaldomun oynadı takım dısında diğerlerini ilk kez şuan gördüm sanırım Ronaldomda artık orada değilmiş @MasacRE demiştiHepsini yenmeniz lazım
![]()
![]()
@Maskeli Fedai @MEnes @Tolstoyevski
Vlla istekli değilimÖğreticez artık sana yavaş yavaş napalımTabii öğrenmeye istekliysen
Ronaldo, Real Madrid'den Juventus'a geçti evet
Bu grupta zor yeneriz hepsini, inşallah insaflı davranırlar da fazla fark yemeyizSadece bir takım dişimize göre. Belki üçüncü bitiririz
![]()
Paris Fransa evet zor takımVlla istekli değilimTelevizyonda izlemiyom nette takip etmiyom insan bakmadığı şeyi nasıl bilicekki
Bunları zor demişsinde ben Paristen Fransa oldunu anlamak dısında birşey çıkaramadım
Diğeri ne ülkesi
Birde Beşiktaşda işte qrezmam dısında pek ordanda bildimiz yok![]()
![]()
@MasacRE
Aaa Belçika takımımı biri 😱 Aslında biz babamla yurt dısında herkesi destekliyoruz Beşiktaşı desteklemedi halde @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock sizide destekliyoruzParis Fransa evet zor takımReal Madrid İspanya'nın, Ronaldo'nun eski takımı, o da güçlü. Bir dişimize göre Belçika'nın Clup Brugge takımı var, onla da elenmeme mücadelesi vereceğiz artık
Quaresma gitti Beşiktaş'tanSeni şu konuya etiketleyecektim de yorum yazamadım zaman olmadı
![]()
Ricardo Quaresma, Resmen Kasımpaşa'da!
Ricardo Quaresma, resmen Kasımpaşa'da. Beşiktaş'tan ayrılan Portekizli yıldız yeni takımıyla 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, kısa süre önce Ricardo Quaresma ile yollarını ayırdığını açıklamıştı. Portekizli futbolcu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile anlaştı. 5 sezondur...fav10.net
Bahane çıktı sana da Galatasaray'ı desteklememek içinAaa Belçika takımımı biri 😱 Aslında biz babamla yurt dısında herkesi destekliyoruz Beşiktaşı desteklemedi halde @MasacRE @Tolstoyevski @Sherlock sizide destekliyoruz@Maskeli Fedai @MEnes
Ama Belçika rahmetli dedemin çalıstı maaş aldı ülkeydi bize Belçika baktı ve Amerikada da halamlar 15 yıldır falan kalıyor yurt dısından Belçika ve Amerikan takımları dısında destekleriz ama o ikisi olunca kusura bakmayın kim ekmek yediriyorsa o tutulur![]()
![]()
![]()
Dedem Belçika parasıyla babam tüm çocukları yetiştirdi kendisi zaten türkiyeden 5 kurus almadı türk maası hiç olmadıBahane çıktı sana da Galatasaray'ı desteklememek içinAma ekmek yediğin yere ihanet etmemen güzel bir şey zaten senden beklenecek davranış
![]()
Dedene saygı duyuyorum helal olsun adamaDedem Belçika parasıyla babam tüm çocukları yetiştirdi kendisi zaten türkiyeden 5 kurus almadı türk maası hiç olmadı![]()
Ronaldom olsa o takımıda tutardım ama sadece Belçika takımında yenilmenizi isticem![]()
![]()
![]()