Sana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.Resimden bir şeyler çıkarmaya çalıştım Başaramadım.
Sana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.Resimden bir şeyler çıkarmaya çalıştım Başaramadım.
Sen bilirsin.Yeni yıl hediyesiSana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.
Ama önce V3.0'ı yapmam gerek. 2022 yeni yıl hediyesi diyelim mi.Sen bilirsin.Yeni yıl hediyesi
Pubg mi? Allah yazdıysa bozsun.O oyuNu oynamıyorum.Çevremde yeterince oynayayan var.Ama önce V3.0'ı yapmam gerek. 2022 yeni yıl hediyesi diyelim mi.
Bu arada Pubg açarsan yanmama garantisi veremem.
CS:GO da açmaz.Pubg mi? Allah yazdıysa bozsun.O oyuNu oynamıyorum.Çevremde yeterince oynayayan var.
Neleri açar?CS:GO da açmaz.
Ecof Empayırs tarzı 2011 öncesi oyunlar diyelim..Neleri açar?
Bana maç linkini açsın yeter.Ecof Empayırs tarzı 2011 öncesi oyunlar diyelim..
CS:Go fanıyım bu arada..
Onları sorunsuz yapar sevgili Fenerli kardeşim.Bana maç linkini açsın yeter.
Oooo renktaş mıyız?Onları sorunsuz yapar sevgili Fenerli kardeşim.
Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.Oooo renktaş mıyız?
🤫 SA duymasın ama KOÇ bende severim.Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.
Aman abi görmesinler cidden. Olmadı sen bi YK'ye başvur şimdiden🤫 SA duymasın ama KOÇ bende severim.
Yapı Kredi mi?Aman abi görmesinler cidden. Olmadı sen bi YK'ye başvur şimdiden
Koç grubu beni ilgilendirmiyor.Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.
Evet reklam olmasın diye kısaltmıştım.Yapı Kredi mi?
------
Koç grubu beni ilgilendirmiyor.
Artık çok geç.Evet reklam olmasın diye kısaltmıştım.
Ahh teşekkürler Eraycım estağfurullah.Sosyal medya fenomeninden sonra mucit de çıkarıyoruz FORUMLARIN KRALI FAV10 diyeceksiniz. Eline emeğine sağlık. @Afet Güçverir