Sana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.Resimden bir şeyler çıkarmaya çalıştım Başaramadım.![]()
Sana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.Resimden bir şeyler çıkarmaya çalıştım Başaramadım.![]()
Sen bilirsin.Yeni yıl hediyesiSana hediye edeyim istersen V3.0 sürümünü tasarlıyorum.![]()
Ama önce V3.0'ı yapmam gerek. 2022 yeni yıl hediyesi diyelim mi.Sen bilirsin.Yeni yıl hediyesi![]()
Pubg mi? Allah yazdıysa bozsun.O oyuNu oynamıyorum.Çevremde yeterince oynayayan var.Ama önce V3.0'ı yapmam gerek. 2022 yeni yıl hediyesi diyelim mi.
Bu arada Pubg açarsan yanmama garantisi veremem.![]()
CS:GO da açmaz.Pubg mi? Allah yazdıysa bozsun.O oyuNu oynamıyorum.Çevremde yeterince oynayayan var.![]()
Neleri açar?CS:GO da açmaz.![]()
Ecof Empayırs tarzı 2011 öncesi oyunlar diyelim..Neleri açar?![]()
Bana maç linkini açsın yeter.Ecof Empayırs tarzı 2011 öncesi oyunlar diyelim..
CS:Go fanıyım bu arada..![]()
Onları sorunsuz yapar sevgili Fenerli kardeşim.Bana maç linkini açsın yeter.![]()
Oooo renktaş mıyız?Onları sorunsuz yapar sevgili Fenerli kardeşim.![]()
Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.Oooo renktaş mıyız?![]()
🤫 SA duymasın ama KOÇ bende severim.Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.![]()
Aman abi görmesinler cidden.🤫 SA duymasın ama KOÇ bende severim.
Yapı Kredi mi?Aman abi görmesinler cidden.Olmadı sen bi YK'ye başvur şimdiden
![]()
Koç grubu beni ilgilendirmiyor.Hayır Galatasaraylıyım ama Koç Grubu'nu seviyorum.![]()
Evet reklam olmasın diye kısaltmıştım.Yapı Kredi mi?
------
Koç grubu beni ilgilendirmiyor.![]()
Artık çok geç.Evet reklam olmasın diye kısaltmıştım.![]()
Ahh teşekkürler Eraycım estağfurullah.Sosyal medya fenomeninden sonra mucit de çıkarıyoruz FORUMLARIN KRALI FAV10 diyeceksiniz.Eline emeğine sağlık.
@Afet Güçverir