Yine de izleyici beğenisine bakmadan atma benceÖyle ama benimkiler ters oluyor hep.
Yine de izleyici beğenisine bakmadan atma benceÖyle ama benimkiler ters oluyor hep.
Twitter'a #öğretmen tagı yazınca çıktı direkt, zorlanmadım.Bu kadar eskiyi nasıl buldun helal
Grup aşaması 5. gün sonuçları belli oldu!
Günü 67 puanla zirvede tamamlayan @STARAN ve @Yiğitt olurken onları 63 puanla @Aserat, 61 puanla @hayret bi şey takip etti.
Toplam puanlarda B Grubu yarışmacıları @STARAN ve @Yiğitt yarışı önde götürmeyi başardılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
35 almışım, Allah bereket versin.Hiç izlemedim ama dizi, TRT 'de yayınlanıyor
Beklemediğim kadar iyi gidiyorum, sadece grupta değil turun lideri olma ihtimalim de varGrup aşaması 5. gün sonuçları belli oldu!
Günü 67 puanla zirvede tamamlayan @STARAN ve @Yiğitt olurken onları 63 puanla @Aserat, 61 puanla @hayret bi şey takip etti.
Toplam puanlarda B Grubu yarışmacıları @STARAN ve @Yiğitt yarışı önde götürmeyi başardılar.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @12.Adam @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @denizz19 @Sherlock
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97
herkese tebrıklerGrup aşaması 5. gün sonuçları belli oldu!
bendee aynuyım sadece sıralamaya bakıyomBir sonraki sezon aranıza katılacağım inşallah. İddialı olmam. Maksat eğlenmek (ben iddialı olursam kendimş kaptırıyorum ve sevmiyorum bu halimioyüzden hem etkinliğe destek hem de yorumlara daha iyi katılım yapabilmek için deneyeceğim kendimi)
Ben pek reyting oranlarına bakmıyorum, hakim değilim. Genelde konuyu açıp liste sıralamasına bakıyorum. Şimdiden senin konuları takip ederek az çok fikir sahilibi olmaya çalışıyorum.
Biliyorum meşhur hatta çok kullanmasam da twitterdan takip de ediyorum ama Öğretmen diye aratınca çıkması da şaşırttıMeşhur tabii ne sandın
Teşekkür ederim canım sen de fena sayılmazsınKapışamayız ortağım, burası kurtlar sofrası... @denizz19 gibi reyting profesörü, usta isimler mevcut.
Kontrol ettim şimdi, yok göndermemişim yarının reytingleriymiş onlar. Bu üçlüyü yollamışım, güzel tutmuş gibi hayırlısı bakalım.@Yiğitt masterchef oranlarını da mı sen gönderdin.. Bugün ZÜMRÜDÜANKA, KUZEY YILDIZI VE ÇATI KATI AŞK üzerinden puanlama yapılacak.
Sevindim adına. Ben de senin masterchefi gönderdiğini zannettim.. Iyiki yanlış göndermemişsin.Kontrol ettim şimdi, yok göndermemişim yarının reytingleriymiş onlar. Bu üçlüyü yollamışım, güzel tutmuş gibi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?