2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - FİNAL

Kim Şampiyon Olur?

• Aserat

Oy: 5 26.3%
  • Yiğitt

Oy: 2 10.5%
  • Hazem

Oy: 4 21.1%
  • slhttnmtl

• STARAN

• Kullanılan toplam oy
    19
Kırmızı Oda'yı sonradan düşürmeseydim belki bir tık daha yüksek puan gelirdi.
Ama buna da şükür tabii.

Reactions: hayret bi şey
İyi gidiyorum. Böyle gidersem rahatça bir şekilde 2. olabilirim.

Kuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine.
@hayret bi şey

Kuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine.
@hayret bi şey
Hadi yine iyi günüme denk geldin

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk son dakika değişikliğiyle yayınlanmadığı için yerine MasterCef Türkiye eklenmiştir.

NOT: Eğer tahminini gönderenler yarına kadar siteye girmezlerse bu ek tahmin iptal edilecektir. Çünkü son dakika değişikliğinden kimse sorumlu değildir.

@slhttnmtl @Hazem @Aserat @Yiğitt @STARAN

En fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir.
İşin sıkıntısı onun kitlesinin aynı olduğu dizi yok cumartesi. Boş kitle bence konusunu bilmedikleri bir diziden daha çok yarışma programına kayar.
Ama ne kadarı kayar bilemeyiz
O yüzden MasterChef'i yazdım

Reactions: Emre Ozansoy
Bugün fena patladım özellikle Sadakatsiz ve film yüzünden.
Çılgın Sayısal Loto da bu hafta reytinglere eklenmemiş tahminler iptal mi olacak şimdi.
@hayret bi şey

Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!

Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.

@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.

Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.

Sonuçlar tabloya eklenmiştir.

Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

@slhttnmtl maşallah iyi gidiyorsun ablacım @Yiğitt abini geçmişsin

Reactions: slhttnmtl
Fena gitmiyorum sadece 2 gün o düşük puanları almasaydım şimdiye zirvedeydim.

@hayret bi şey ilerleyen zamanlarda yine reyting yarışması yapmayı düşünüyor musun? Seni yoruyordur ama umarım ilerleyen zamanlarda yine yaparsın çünkü çok güzel oluyor.

Reactions: hayret bi şey
@hayret bi şey ilerleyen zamanlarda yine reyting yarışması yapmayı düşünüyor musun? Seni yoruyordur ama umarım ilerleyen zamanlarda yine yaparsın çünkü çok güzel oluyor.
2021 başlarında yapmayı planlıyorum.

Teşekkürler, tüm yarışmacılar güzelleştirdi aslında yarışmayı

Reactions: STAR and Gerekli24