cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,983
- Puanı
- 1,060
Ben bu yarışmaya olan inancımı kaybettim Ela...Sen şampiyon olacaksın, aklını çalıştır
Firdevs Yöreoğlu'na bağlayacağım birazdan. ''Sen @Yiğitt'sin .... ''
Kırmızı Oda'yı sonradan düşürmeseydim belki bir tık daha yüksek puan gelirdi. Ama buna da şükür tabii.Final haftası 5. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @slhttnmtl (110 puan) alırken onu 0.1 farkla @Hazem takip etti. @Aserat 96.7 @Yiğitt ise 72.4 puan aldı.
Toplam puanlarda @Aserat bayrağı önde götürürken @Hazem ve @slhttnmtl arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
NOT: Cumartesi tahmin listesi yeniden güncellenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Hadi yine iyi günüme denk geldinKuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine. @hayret bi şey
Keşke Zümrüdüanka'yı koysaydın. Daha zor bir yapım olurdu.Kuzey Yıldızı: İlk Aşk son dakika değişikliğiyle yayınlanmadığı için yerine MasterCef Türkiye eklenmiştir.
NOT: Eğer tahminini gönderenler yarına kadar siteye girmezlerse bu ek tahmin iptal edilecektir. Çünkü son dakika değişikliğinden kimse sorumlu değildir.
@slhttnmtl @Hazem @Aserat @Yiğitt @STARAN
Bence seyirci daha çok MastesChef'e kayacak. O daha zor olur bak gör yarınKeşke Zümrüdüanka'yı koysaydın. Daha zor bir yapım olurdu.
En fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir.Bence seyirci daha çok MastesChef'e kayacak. O daha zor olur bak gör yarın
İşin sıkıntısı onun kitlesinin aynı olduğu dizi yok cumartesi. Boş kitle bence konusunu bilmedikleri bir diziden daha çok yarışma programına kayar. Ama ne kadarı kayar bilemeyiz O yüzden MasterChef'i yazdımEn fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir.
Maalesef. Final haftası olaylar bitmiyor resmenBugün hep patladım. Çılgın Sayısal Loto reytinglere eklenmemiş iptal mi olacak şimdi. @hayret bi şey
Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!
Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.
@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.
Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.
Sonuçlar tabloya eklenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Fena gitmiyorum sadece 2 gün o düşük puanları almasaydım şimdiye zirvedeydim.Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!
Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.
@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.
Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.
Sonuçlar tabloya eklenmiştir.
2021 başlarında yapmayı planlıyorum.@hayret bi şey ilerleyen zamanlarda yine reyting yarışması yapmayı düşünüyor musun? Seni yoruyordur ama umarım ilerleyen zamanlarda yine yaparsın çünkü çok güzel oluyor.