2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - FİNAL

Kim Şampiyon Olur?

• Aserat

Oy: 5 26.3%
  • Yiğitt

Oy: 2 10.5%
  • Hazem

Oy: 4 21.1%
  • slhttnmtl

• STARAN

• Kullanılan toplam oy
    19
Final haftası 5. gün sonuçları belli oldu!

Günün en yüksek puanını @slhttnmtl (110 puan) alırken onu 0.1 farkla @Hazem takip etti. @Aserat 96.7 @Yiğitt ise 72.4 puan aldı.

Toplam puanlarda @Aserat bayrağı önde götürürken @Hazem ve @slhttnmtl arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.

Sonuçlar konuya eklenmiştir.

NOT: Cumartesi tahmin listesi yeniden güncellenmiştir.

Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Kırmızı Oda'yı sonradan düşürmeseydim belki bir tık daha yüksek puan gelirdi. :( Ama buna da şükür tabii. :A

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Kuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine. :A @hayret bi şey

Kuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine. :A @hayret bi şey
Hadi yine iyi günüme denk geldin :D

Kuzey Yıldızı: İlk Aşk son dakika değişikliğiyle yayınlanmadığı için yerine MasterCef Türkiye eklenmiştir. :)

NOT: Eğer tahminini gönderenler yarına kadar siteye girmezlerse bu ek tahmin iptal edilecektir. Çünkü son dakika değişikliğinden kimse sorumlu değildir.

@slhttnmtl @Hazem @Aserat @Yiğitt @STARAN

En fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir. :A
İşin sıkıntısı onun kitlesinin aynı olduğu dizi yok cumartesi. Boş kitle bence konusunu bilmedikleri bir diziden daha çok yarışma programına kayar. :A Ama ne kadarı kayar bilemeyiz :A O yüzden MasterChef'i yazdım :D

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Bugün fena patladım özellikle Sadakatsiz ve film yüzünden. :( Çılgın Sayısal Loto da bu hafta reytinglere eklenmemiş tahminler iptal mi olacak şimdi. :T: @hayret bi şey

Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!

Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.

@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.

Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.

Sonuçlar tabloya eklenmiştir.

Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.

@slhttnmtl maşallah iyi gidiyorsun ablacım @Yiğitt abini geçmişsin :D

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl

Fena gitmiyorum sadece 2 gün o düşük puanları almasaydım şimdiye zirvedeydim. :(

@hayret bi şey ilerleyen zamanlarda yine reyting yarışması yapmayı düşünüyor musun? Seni yoruyordur ama umarım ilerleyen zamanlarda yine yaparsın çünkü çok güzel oluyor.
2021 başlarında yapmayı planlıyorum. :)

Teşekkürler, tüm yarışmacılar güzelleştirdi aslında yarışmayı :)

• Beğendim
  • Harika
Reactions: STAR and Gerekli24