cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,676
- Puanı
- 1,060
Ben bu yarışmaya olan inancımı kaybettim Ela...Sen şampiyon olacaksın, aklını çalıştır
Firdevs Yöreoğlu'na bağlayacağım birazdan.''Sen @Yiğitt'sin .... ''
![]()
Kırmızı Oda'yı sonradan düşürmeseydim belki bir tık daha yüksek puan gelirdi.Final haftası 5. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @slhttnmtl (110 puan) alırken onu 0.1 farkla @Hazem takip etti. @Aserat 96.7 @Yiğitt ise 72.4 puan aldı.
Toplam puanlarda @Aserat bayrağı önde götürürken @Hazem ve @slhttnmtl arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
NOT: Cumartesi tahmin listesi yeniden güncellenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Hadi yine iyi günüme denk geldinKuzey Yıldızı'nın yerine yeni bir yapım eklemek gerekecek. Ama bu sefer tekrar veya film olmasın paşa paşa Masterchef falan tahmin edelim yine.@hayret bi şey
Keşke Zümrüdüanka'yı koysaydın.Kuzey Yıldızı: İlk Aşk son dakika değişikliğiyle yayınlanmadığı için yerine MasterCef Türkiye eklenmiştir.
NOT: Eğer tahminini gönderenler yarına kadar siteye girmezlerse bu ek tahmin iptal edilecektir. Çünkü son dakika değişikliğinden kimse sorumlu değildir.
@slhttnmtl @Hazem @Aserat @Yiğitt @STARAN
Bence seyirci daha çok MastesChef'e kayacak. O daha zor olur bak gör yarınKeşke Zümrüdüanka'yı koysaydın.Daha zor bir yapım olurdu.
![]()
En fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir.Bence seyirci daha çok MastesChef'e kayacak. O daha zor olur bak gör yarın![]()
İşin sıkıntısı onun kitlesinin aynı olduğu dizi yok cumartesi. Boş kitle bence konusunu bilmedikleri bir diziden daha çok yarışma programına kayar.En fazla diziler başlamadan önceki oranlarını alır, 1 - 2 reyting oynar. Ama Zümrüdüanka hem düşebilir, hem yükselir.![]()
Maalesef.Bugün hep patladım.Çılgın Sayısal Loto reytinglere eklenmemiş iptal mi olacak şimdi.
@hayret bi şey
Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!
Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.
@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.
Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.
Sonuçlar tabloya eklenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Fena gitmiyorum sadece 2 gün o düşük puanları almasaydım şimdiye zirvedeydim.Final haftası 6. gün sonuçları belli oldu!
Hazem sonlara yaklaştıkça atak yaparak (80.1 puan) günü zirvede tamamladı. Bu puanın sadece 50'si Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'ndan alarak büyük fark sağladı.
@slhttnmtl 70.5, @Yiğitt 63.3 ve @Aserat 40.7 puanla günü tamamladı.
Zirve yarışı 6. gün sonuçlarıyla iyice karıştı.
Sonuçlar tabloya eklenmiştir.
2021 başlarında yapmayı planlıyorum.@hayret bi şey ilerleyen zamanlarda yine reyting yarışması yapmayı düşünüyor musun? Seni yoruyordur ama umarım ilerleyen zamanlarda yine yaparsın çünkü çok güzel oluyor.