cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 13,998
- Puanı
- 1,060
hayırlısı her şeyin.Bıraktı yarışmayı.
hayırlısı her şeyin.Bıraktı yarışmayı.
dersleri vardırda o yuzdenBıraktı yarışmayı.
@Aserat şov yaptı demek.Final haftası 4. gün sonuçları belli oldu!
@Aserat 141.2 puan alarak farklı bir şekilde günü zirvede tamamladı. 141.2 puanın büyük bir çoğunluğunu final bölümüyle ekrana gelen Yeni Hayat'tan 78 puan alarak tahminlerinde fark yarattı.
@Hazem 110.4 puanla günü ikinci sırada tamamlarken onu 98.3 puanla @Yiğitt ve 94.6 puanla @slhttnmtl takip etti.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Çatladığını bu kadar belli etme olan sana olur.@Aserat şov yaptı demek.
Ozaman ona bu zehirli ok misali fotoyu atalımda duraklasın
@Aserat tebrikler.
Ekli dosyayı görüntüle 94425
HahhahahahÇatladığını bu kadar belli etme olan sana olur.
Abla bundan sonra zaten puanımı çok artıramazdım.Bıraktımı ? @STARAN neden bıraktın ablam sonuna kadar devam etseydin ya
Çok teşekkürler, umarım.Tebrikler @Aserat
@Hazem @Yiğitt @slhttnmtl sizde çok güzel ilerliyorsunuz...Ama görünüşe göre dizilerin reytingleri çok dalgalı ... Umarım nokta atışı tahminlerde bulunursunuz...
Abla bundan sonra zaten puanımı çok artıramazdım.
O zaman benim iyiliğimi istemen gerekir tökezlememi değil. Son cümleyi görmezden geliyorum seni ciddiye alabilmek adına.Hahhahahah
Ah canım yarışmacı bile olmadığım bir yerde senin neyini kıskanayım.
Gerek burda gerekse Kicktipp tahmin konusunda attığım bir görseldir. Bir Zamanlar Çukurova acısı bunlar, seni hoş karşılıyorum
'' @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.''Final haftası 5. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @slhttnmtl (110 puan) alırken onu 0.1 farkla @Hazem takip etti. @Aserat 96.7 @Yiğitt ise 72.4 puan aldı.
Toplam puanlarda @Aserat bayrağı önde götürürken @Hazem ve @slhttnmtl arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
NOT: Cumartesi tahmin listesi yeniden güncellenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock