cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,676
- Puanı
- 1,060
hayırlısı her şeyin.Bıraktı yarışmayı.
hayırlısı her şeyin.Bıraktı yarışmayı.
dersleri vardırda o yuzdenBıraktı yarışmayı.
@Aserat şov yaptı demek.Final haftası 4. gün sonuçları belli oldu!
@Aserat 141.2 puan alarak farklı bir şekilde günü zirvede tamamladı. 141.2 puanın büyük bir çoğunluğunu final bölümüyle ekrana gelen Yeni Hayat'tan 78 puan alarak tahminlerinde fark yarattı.
@Hazem 110.4 puanla günü ikinci sırada tamamlarken onu 98.3 puanla @Yiğitt ve 94.6 puanla @slhttnmtl takip etti.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Çatladığını bu kadar belli etme olan sana olur.@Aserat şov yaptı demek.
Ozaman ona bu zehirli ok misali fotoyu atalımda duraklasın
@Aserat tebrikler.
Ekli dosyayı görüntüle 94425
HahhahahahÇatladığını bu kadar belli etme olan sana olur.![]()
Abla bundan sonra zaten puanımı çok artıramazdım.Bıraktımı ? @STARAN neden bıraktın ablam sonuna kadar devam etseydin ya![]()
Çok teşekkürler, umarım.Tebrikler @Aserat
@Hazem @Yiğitt @slhttnmtl sizde çok güzel ilerliyorsunuz...Ama görünüşe göre dizilerin reytingleri çok dalgalı ... Umarım nokta atışı tahminlerde bulunursunuz...
Abla bundan sonra zaten puanımı çok artıramazdım.
O zaman benim iyiliğimi istemen gerekir tökezlememi değil.Hahhahahah![]()
Ah canım yarışmacı bile olmadığım bir yerde senin neyini kıskanayım.
Gerek burda gerekse Kicktipp tahmin konusunda attığım bir görseldir. Bir Zamanlar Çukurova acısı bunlar, seni hoş karşılıyorum![]()
'' @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.''Final haftası 5. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @slhttnmtl (110 puan) alırken onu 0.1 farkla @Hazem takip etti. @Aserat 96.7 @Yiğitt ise 72.4 puan aldı.
Toplam puanlarda @Aserat bayrağı önde götürürken @Hazem ve @slhttnmtl arasındaki rekabet de gözlerden kaçmadı. @Yiğitt şuan için geride kalmış gibi görünse de yarışmanın sürprizlere gebe olduğunu da hatırlatmak gerekiyor.
Sonuçlar konuya eklenmiştir.
NOT: Cumartesi tahmin listesi yeniden güncellenmiştir.
Tüm yarışmacılarımız ve seyircilerimiz: @Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @hayret bi şey @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock