Tamam normale döndük o zaman.Aaaa dur, askere gitmişti unuttumben de niye yasak diyor dedim. Ben normal ara sandımOzan onay verdiyse sıkıntı olmaz. Zaten Hayrettin birşey demez. Ben unuttum askerliği 🤦🏻♀️
B12 ilacını masanın üstüne koydum.
Tamam normale döndük o zaman.Aaaa dur, askere gitmişti unuttumben de niye yasak diyor dedim. Ben normal ara sandımOzan onay verdiyse sıkıntı olmaz. Zaten Hayrettin birşey demez. Ben unuttum askerliği 🤦🏻♀️
Masamın üstü ilaçlarla dolu zatenTamam normale döndük o zaman.Dün biz de şu kısmı böyle düşünmüştük.
B12 ilacını masanın üstüne koydum.
Mevzu neHa sonra gördüm ama @denizz19 kendisi @hayret bi şey ile iletişimi olan biri. O ulaşırdı. Belki bu ara gelirdi
------
Bu arada sözde geçen Ocak ayında olacaktı aslında ama yapmadı
Mevzu çözüldüMevzu ne
Ben pek foruma girmeyeceğim artık yavaştan ama tahmine girerim benim için sorun yok.@Yiğitt @Gerekli24 @BARON男爵 Bu sezonluk yarışmayı yapmamızda herhangi bir sıkıntı görülmedi. Dediğim gibi finale doğru başka tahminler devreye girdiği için o kısımları ayarlamaya çalışacağım. En kötü daha az yapım tahmin ederiz.
Duyuru konusunu açacağım zaten de şimdiden herkese buradan sormuş olayım. Haftaya başlaması uygun mudur sizler için?
Foruma ara vereceksen bile Instagram veya Twitter'dan yapımları iletir o şekilde alırım. O konuda hiçbir yarışmacıyla sorun yaşamayız.Ben pek foruma girmeyeceğim artık yavaştan ama tahmine girerim benim için sorun yok.
Yok tahmin için girerim ara değil de aktiflik düşecek diyelimForuma ara vereceksen bile Instagram veya Twitter'dan yapımları iletir o şekilde alırım. O konuda hiçbir yarışmacıyla sorun yaşamayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?