2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon Şampiyonu Belli Oldu!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Eylül 2020'nin sonunda başladığımız Reyting Tahminleri Yarışması 2020'nin 2. sezonu bugün son buldu!

Kıyasıya mücadelenin yer aldığı yarışmanın kazananı @Hazem oldu!

Final haftasında puan tablosunun zirvesinde yer alarak ve en yakın rakibine 53.15 puan fark atarak rahat bir şekilde zirvede yer alan @Hazem'in kazandığı ödüller;
  1. Reyting Tahminleri Şampiyonu etiketi. Bu etiket yarışmacının profil kartında 1 ay gibi bir süre boyunca yer alacak.
  2. Diğer bir ödülü ise bir sonraki sezona katılmak istediği taktirde direkt olarak çeyrek finalist olacak.
  3. Son ödülü ise bir sonraki sezon çeyrek final aşamasında grubundaki rakiplerini kendisi seçecek ve +20 puanla yarışmaya başlayacak.

Final aşamasına kalan diğer yarışmacılarımız @STARAN, @Aserat, @slhttnmtl ve @Yiğitt diğer sezona katılmak istedikleri taktirde direkt olarak çeyrek finalist olarak yarışmaya dahil olacaklar.

Final haftası puan tablosu;
SIRA NOYARIŞMACIPUANI
1 855.5
2 802.35
3 733.7
4 663.6
5 180.8

Reyting Tahminleri Yarışması 2020 - 2. Sezon'unun tüm aşamaları;

Yarışmaya katılan yada dışarıdan destek olan herkese teşekkür ediyorum. Yeni sezonlarda görüşmek üzere.

@Aserat @Yiğitt @Veteran @slhttnmtl @STARAN @haluk792 @Hazem @serhatt @Emre Ozansoy @Gerekli24 @Özgür @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

Son düzenleme:
Öncelikle eline emeğine sağlık @hayret bi şey
Elimden geldiğince takip etmeye çalıştım.
Bir sonraki sezonda bende yer alacağım

@Hazem çok tebrik ederim. İlk başladığında da eski finalist olduğun için senden beklentimin yüksek olduğunu belirtmiştim.
Bir sonraki sezon çeyreğe çıkarsam tahminlerinde ıskala. Zaten +20 ile başlayacaksın
ha sen başlamadan elenirsem acıma rakiplerine

@Aserat @Yiğitt @STARAN @slhttnmtl hepinize tebrikler 🤗 Kaybetmediniz çünkü sizde avantajlardan yararlanacaksınız (+20 hariç)
Forumu renklendiren, hareketlilik kazandıran harika bir etkinlik oldu

ben katılmaycam seyırcı olarak katılcam

Reactions: Dosi
Tebrikler herkese çok zor bir yarışmaydı.

@hayret bi şey emeğine sağlık

Teşekkürler arkadaşlar, her sezon umarım böyle eğlenceli geçer

Reactions: STAR
Favorilerimden birinin kazanması sevindirdi, @Hazem tebrikler.

Sorunsuz, kazasız bir yarışma oldu. Eline emeğine sağlık @hayret bi şey
Teşekkür ederim

Yılbaşında olacakmış. @hayret bi şey dinlensin. Haketti
Dil sınavına hazırlanacağım
Yine dinlenme yok

Teşekkür ederim, sizler güzelleştirdiniz 🙂