2020 Reyting Tahminleri Yarışması 2. Sezon - Çeyrek Final

Aman bırak patlasınlar.
1-2 gün böyle hatırlatma yapacağım ama sonra bende salcam
Sonuç olarak benim rakiplerim
Her gün sonuç açıklarken hatırlatıyorum, birde ekstra akşam hatırlatma yapmayayım
Bu ekipte pek unutan çıkmaz zaten, çiğ çiğ yer bunlar bizi

Reactions: serhatt
Reactions: hayret bi şey
Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım

@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @Aserat

Aynen öyle çiğ çiğ yeriz diziler bitsin izleyici yorumu okuyoruz

Son düzenleme:
Uyanış için düzeltme yapmasam sonradan tam puan alacaktım diziden.

Uyanış yükselişini sürdürür diye düşünmüştüm ama düşmesi kötü oldu.

Uyanışı tahmin ettim de diğerleri beni ters köşe yaptı. Çukur dünkü bölümü ile bile yükselemediyse işi zor.

Yavaştan hesap işlerine girişeyim
Az yarışmacı çok yapım var, yine bir şey değişmedi

Çeyrek final 1. gün sonuçları belli oldu!

Günün en yüksek puanını @hayret bi şey (95 puan) alırken onu aynı grupta yer alan @serhatt (93 puan) ve @haluk792 (92 puan) takip etti.

Herkesin merakla beklediği @Hazem ise 77 puanla açılış yaparak iddialı sayılabilecek bir giriş yapmayı başardı. Uzun süre yarışma içerisinde olmadığını düşünürsek başarılı bir sonuç.

Günün en akıl karıştırıcı yapımı ise Sefirin Kızı oldu. Hiç bir yarışmacı AB ve ABC1 grubundan tam puan almayı başaramadı.

Joker tahmin olan Master Chef Türkiye ise bazı yarışmacılara büyük avantaj sağlarken, bazı yarışmacılar da bu avantajı değerlendiremedi. Bilindiği gibi joker tahminlerde sadece +-0.50 puana bakılıyor.

Sonuçlar konuya eklendi.

Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey

Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock

herkerse tebrıkler .iyi olan kazansın

C Grubu güzel iş çıkarmış bugün.

84 puan da gayet iyi, güzel açılış yapmışım. Puanlar birbirine epey yakın yani ufak bir yanlış tahmin kaçırır gibi duruyor. Hayırlısı bakalım.

Yorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırım

@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock