Aman bırak patlasınlar.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @Aserat
Aman bırak patlasınlar.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
@Emre Ozansoy @haluk792 @serhatt @Hazem @Veteran @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @Aserat
1-2 gün böyle hatırlatma yapacağım ama sonra bende salcam Sonuç olarak benim rakiplerim Her gün sonuç açıklarken hatırlatıyorum, birde ekstra akşam hatırlatma yapmayayım Bu ekipte pek unutan çıkmaz zaten, çiğ çiğ yer bunlar biziAman bırak patlasınlar.
Bence de hatırlatma yapmana gerek yok gibi ya.. Zaten konu ilk sayfada oluyor, sabah gün sonuçlarını ile birlikte hatırlatma olur her türlü. Bu tura gelen herkes dediğin gibi artık demeden göndermeli.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
Aynen öyle çiğ çiğ yeriz diziler bitsin izleyici yorumu okuyoruz1-2 gün böyle hatırlatma yapacağım ama sonra bende salcam Sonuç olarak benim rakiplerim Her gün sonuç açıklarken hatırlatıyorum, birde ekstra akşam hatırlatma yapmayayım Bu ekipte pek unutan çıkmaz zaten, çiğ çiğ yer bunlar bizi
AynenBence de hatırlatma yapmana gerek yok gibi ya.. Zaten konu ilk sayfada oluyor, sabah gün sonuçlarını ile birlikte hatırlatma olur her türlü. Bu tura gelen herkes dediğin gibi artık demeden göndermeli.
Evet herkes sıyırmış durumdaAynen öyle çiğ çiğ yeriz diziler bitsin izleyici yorumu okuyoruz
Araştırma yapacaktım üşendim 10 dakika olmadan gönderirim.Daha 3 kişi tahmin göndermiş, ilk günden patlamak istemezsiniz sanırım
C Grubu güzel iş çıkarmış bugün.Çeyrek final 1. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @hayret bi şey (95 puan) alırken onu aynı grupta yer alan @serhatt (93 puan) ve @haluk792 (92 puan) takip etti.
Herkesin merakla beklediği @Hazem ise 77 puanla açılış yaparak iddialı sayılabilecek bir giriş yapmayı başardı. Uzun süre yarışma içerisinde olmadığını düşünürsek başarılı bir sonuç.
Günün en akıl karıştırıcı yapımı ise Sefirin Kızı oldu. Hiç bir yarışmacı AB ve ABC1 grubundan tam puan almayı başaramadı.
Joker tahmin olan Master Chef Türkiye ise bazı yarışmacılara büyük avantaj sağlarken, bazı yarışmacılar da bu avantajı değerlendiremedi. Bilindiği gibi joker tahminlerde sadece +-0.50 puana bakılıyor.
Sonuçlar konuya eklendi.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Yorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırımÇeyrek final 1. gün sonuçları belli oldu!
Günün en yüksek puanını @hayret bi şey (95 puan) alırken onu aynı grupta yer alan @serhatt (93 puan) ve @haluk792 (92 puan) takip etti.
Herkesin merakla beklediği @Hazem ise 77 puanla açılış yaparak iddialı sayılabilecek bir giriş yapmayı başardı. Uzun süre yarışma içerisinde olmadığını düşünürsek başarılı bir sonuç.
Günün en akıl karıştırıcı yapımı ise Sefirin Kızı oldu. Hiç bir yarışmacı AB ve ABC1 grubundan tam puan almayı başaramadı.
Joker tahmin olan Master Chef Türkiye ise bazı yarışmacılara büyük avantaj sağlarken, bazı yarışmacılar da bu avantajı değerlendiremedi. Bilindiği gibi joker tahminlerde sadece +-0.50 puana bakılıyor.
Sonuçlar konuya eklendi.
Yarışmacılarımız ; @haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey
Eski yarışmacılarımız ve seyircilerimiz ; @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
c grubu daha çok başarılı. a grubu hakkaten zayıf kaldı..Yorum düzenlendi. Bizler A grubuna ölüm grubu dedik ama C grubu ilk günden nefesleri kesti sanırım
@haluk792 @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @Veteran @Aserat @Gerekli24 @slhttnmtl @Yiğitt @Özgür @STARAN @hayret bi şey @The_Erinch, @Dosi, @emreemreu, @Doğan, @Burak97, @Angelica, @12.Adam, @denizz19, @Sherlock
Bugünü boşver, çarşambaya odaklan. Çarşamba neredeyse tam tahmin yapan öyle puanlar alacak ki direkt yarı finale gidebilirİyi başlamadım ve grubundaki 3 kişi en yüksek puan alan 3 kişi