Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,067
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1200px-FOX_wordmark-red.svg.png


FOX ne yapmaya çalışıyor?

Sezon boyunca 'Yasak Elma', 'Mucize Doktor', 'Savaşçı' ve 'Zümrüdüanka' dizileri ile başarılı bir grafik çizen FOX'un yüzü, 'coronavirüs' arası öncesi başlattığı 'Öğretmen' ve 'Baraj' dizileri ile de yüzü güldü.

'Coronavirüs' nedeniyle planlanılanın aksine yayınlanan son bölümleri ile sezona ara veren 'Yasak Elma', 'Mucize Doktor', 'Savaşçı', 'Baraj' ve 'Öğretmen' dizileri Ağustos - Eylül ayında yeniden ekranlara gelmeye devam edecek. (Zümrüdüanka'nın akıbeti ise belirsiz.)

Sezon içerisinde sadece Cuma günü boş olan, yaz sezonu için 'Bay Yanlış' ve 'Sen Çal Kapımı' dizilerini hazırlayan FOX, reytingleri iyi geldiği takdirde iki diziyi yada iki diziden birini sezon içerisinde devam ettirecektir. Ancak kanalın sadece Cuma günü boş olmasına rağmen, kanal 2020 - 2021 sezonu için 3 yeni dizi daha sipariş etti.

Limon Film imzalı 'Bir Annenin Günahı' çekimlere başlamış, ancak 'coronavirüs' nedeniyle ara vermişti. Dizi ise Eylül ayına ertelenmişti. Bunun dışında Med Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği ve başrolünde başarılı çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'ın yer alacağı yeni dizisi 'Kimsesizler' ve 25 Film'in Nurgül Yeşilçay'lı 'Kefaret' dizisi var.

Haftada sadece 7 gün var ve kanalın yayında olan / yayına girecek toplam 11 dizisi var.

Kanal yeni sezonda hangi dizilerin fişini çekecek, ya da nasıl bir yayın politikası izleyecek belli değil.
 
  • İlginç
Reactions: xBUGRAx