Her zamanPişmanmısın![]()
![]()
![]()
Her zamanPişmanmısın![]()
![]()
![]()
Aaa bu sağlıkçılar niye böyle ayoll @Harunnn60 da senin gibi başka yerlere çalısmak istiyorHer zamanAma doktorluk dışında da yapabilceğim meslek yok
![]()
Zor bi bölüm çünkü
Hahah Aaa öyle yapmamak lazım işte ama iyi ki sen @serhatt kadın değilsinizZor bi bölüm çünküKeşke senin yerinde olsam.Zengin koca tavlamak için sabahtan akşama kadar zengin mekanlarda takılırdım sakarlık numaraları falan yapardım
![]()
Benim kıymetimi bilmiyorsun
Gebermeyle alakalı çok önemli bir şey duyurucam zaten birazdan beklemede kalın ayollBenim kıymetimi bilmiyorsun![]()
Töbest de 😱Gebermeyle alakalı çok önemli bir şey duyurucam zaten birazdan beklemede kalın ayoll![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60 @cookies @sokak sanati @Yiğitt @serhatt
Ferhat Göçer gibi şarkıcı ol işte.Her zamanAma doktorluk dışında da yapabilceğim meslek yok
![]()
Bu troll sahte mesaj yazmış üstüne tıklayınca gidilmiyor ayrıca ben her mesajımın sonuna nokta koyarım bunda o da yok.
Haspam Serdar Ortaç bile şarkıcı olmışsa herkes olabilir
Aaa kusura bakma ozaman cnm 😳😳😳Bu troll sahte mesaj yazmış üstüne tıklayınca gidilmiyor ayrıca ben her mesajımın sonuna nokta koyarım bunda o da yok.![]()
Düşmanımız çok.
Seni evden kovdurup yerine kendisimi geçmeye çalısıyor öyle kardeş istemem ben tövbe bismillah 😱😱😱 @Maskeli FedaiDüşmanımız çok.![]()
Düşmanımız çok.![]()
Vaaaayyy be herkes düşman olmuş banaSeni evden kovdurup yerine kendisimi geçmeye çalısıyor öyle kardeş istemem ben tövbe bismillah 😱😱😱 @Maskeli Fedai
Aaa şuna bak yapan kendisi ama biz ona düşmanmısızVaaaayyy be herkes düşman olmuş banaDemek ki doğru yoldayım
![]()
Ağla pis troll.Vaaaayyy be herkes düşman olmuş banaDemek ki doğru yoldayım
![]()