Her zamanPişmanmısın
Her zamanPişmanmısın
Aaa bu sağlıkçılar niye böyle ayoll @Harunnn60 da senin gibi başka yerlere çalısmak istiyorHer zamanAma doktorluk dışında da yapabilceğim meslek yok
Zor bi bölüm çünkü
Hahah Aaa öyle yapmamak lazım işte ama iyi ki sen @serhatt kadın değilsinizZor bi bölüm çünküKeşke senin yerinde olsam.Zengin koca tavlamak için sabahtan akşama kadar zengin mekanlarda takılırdım sakarlık numaraları falan yapardım
Benim kıymetimi bilmiyorsun
Gebermeyle alakalı çok önemli bir şey duyurucam zaten birazdan beklemede kalın ayollBenim kıymetimi bilmiyorsun
Töbest de 😱Gebermeyle alakalı çok önemli bir şey duyurucam zaten birazdan beklemede kalın ayoll@mrt-06 @Harunnn60 @cookies @sokak sanati @Yiğitt @serhatt
Ferhat Göçer gibi şarkıcı ol işte.Her zamanAma doktorluk dışında da yapabilceğim meslek yok
Bu troll sahte mesaj yazmış üstüne tıklayınca gidilmiyor ayrıca ben her mesajımın sonuna nokta koyarım bunda o da yok.
Haspam Serdar Ortaç bile şarkıcı olmışsa herkes olabilir
Aaa kusura bakma ozaman cnm 😳😳😳Bu troll sahte mesaj yazmış üstüne tıklayınca gidilmiyor ayrıca ben her mesajımın sonuna nokta koyarım bunda o da yok.
Düşmanımız çok.
Seni evden kovdurup yerine kendisimi geçmeye çalısıyor öyle kardeş istemem ben tövbe bismillah 😱😱😱 @Maskeli FedaiDüşmanımız çok.
Düşmanımız çok.
Vaaaayyy be herkes düşman olmuş banaSeni evden kovdurup yerine kendisimi geçmeye çalısıyor öyle kardeş istemem ben tövbe bismillah 😱😱😱 @Maskeli Fedai
Aaa şuna bak yapan kendisi ama biz ona düşmanmısızVaaaayyy be herkes düşman olmuş banaDemek ki doğru yoldayım
Ağla pis troll.Vaaaayyy be herkes düşman olmuş banaDemek ki doğru yoldayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?