O artık huzur evi sınavlarına girer.Hhaha Aaa orası öyle cnm isteyen giriyor
Forumdash girmesin ama 70 yaş yinede biraz göze batabilir
O artık huzur evi sınavlarına girer.Hhaha Aaa orası öyle cnm isteyen giriyor
Forumdash girmesin ama 70 yaş yinede biraz göze batabilir
Sınava hazırlanmaya gitti zatenO artık huzur evi sınavlarına girer.
Orayı tutturamayanlar var, haline şükret.Bölümümü değiştirmeye değecek bir yer kazanırsam olur ama Bilgisayar Mühendisliği veya Mekatronik veya Kimya mühendisliği istiyorum bakalım bunlardan biri olmazsa okuluma devam ederim.
Hoşşşttt.
Taa Kıbrıs'lara gitti. Türkiye'de bir tane bile üniversiteyi tutturamadı ahahaha.
Mağaradamı geçti çocukluğun ayollTaa Kıbrıs'lara gitti. Türkiye'de bir tane bile üniversiteyi tutturamadı ahahaha.
Yaaa Kemal Sunal Kral'ımın tüm filmlerini daha izlemedim ne diye spoiler veriyorsun.
Taa Kıbrıs'lara gitti. Türkiye'de bir tane bile üniversiteyi tutturamadı ahahaha.
Yaaa Kemal Sunal Kral'ımın tüm filmlerini daha izlemedim ne diye spoiler veriyorsun.
Kaknemmm Darklegend seni severdim beğeniyordum lakin bu dediğin olmadı
Sen 0.05'le Şırnak'ı bile kaçıramazsın ahahahahaha.Kaknemmm Darklegend seni severdim beğeniyordum lakin bu dediğin olmadıNe var 0.05 le istanbulu kaçırdıysam
İlerde sana bakmam bakSen 0.05'le Şırnak'ı bile kaçıramazsın ahahahahaha.
Çok kıskancmış bu @DarkLegenD @mrt-06 ve seni kıskandığına şahit oldumKaknemmm Darklegend seni severdim beğeniyordum lakin bu dediğin olmadıNe var 0.05 le istanbulu kaçırdıysam
Bazen çok kırıcı oluyorsun
Orta yerinden çatla canım ahahaha.Bazen çok kırıcı oluyorsun
Her yeri boynuz oldu hâlâ forumu bırakmadı yüzsüz adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?