anketlerde sanırım ilk sıradaydı sıralamada
Portekiz Lizbon'da düzenlenen 63.Eurovision yarışmasını İsrail kazandı.
İsrail 529 puanla 1.oldu.
İşte 1.Yapan O Şarkı!
G.Kıbrıs 2.olurken Avusturya 3.oldu..
@BesaleTOha daha 24 saat olmadan dün gece yüklenen grand finaldeki videosu 10 milyon olmuş. 😱
Böyle birşey hiç olmamışdı, en fazla 2-3 milyon izlenirdi 1 günde kazananların.
Memnun musun sonuçlardan.Oha daha 24 saat olmadan dün gece yüklenen grand finaldeki videosu 10 milyon olmuş. 😱
Böyle birşey hiç olmamışdı, en fazla 2-3 milyon izlenirdi 1 günde kazananların.
Hayır fiyaskoydu sıralama.Memnun musun sonuçlardan.
Zaten bir tat yoktu yarışmada.Hayır fiyaskoydu sıralama.
Jüriler batırmış ortalığı.
Sizi de herkese seviyor he.Ay Yunanistan ve Kıbrısa laf yok, yarıfinalda yunanlar 12, kıbrıslılar 10 puan vermiş bize. @BesaleT
Ay şapşikler bizden vazgeçmiyorlar.Sizi de herkese seviyor he.
Rusya'ya sok oldum bu arada. Şarkıları kötüydü ama yine çıkarlar diyordum.
Bizimkilerin bahanesi hazır işte ne diyim. #AzerbeycanTeamAy şapşikler bizden vazgeçmiyorlar.
Yarıfinalde 15 ve ya 16-cı olmuş, affetmemişler. Ama felaket kötüydü. Ruslar smslede kurtarmamışlar.
Önümüzdeki yıl hem biz hem ruslar baya queen gibi geri döner.
Kudüsde yapılacak ne diyorsun?
Bizim kız bu yıl Kudüse gitmişti, İsrail party yapıyordu baya temsilçiler vardı. Anlamışlar kazanacaklarını önceden ısınma yapıyorlarmış.Bizimkilerin bahanesi hazır işte ne diyim. #AzerbeycanTeam
300 bin kişiden 200 bini beğenmemiş 100 bini beğenmiş. Tepkiye gelmişlerdir.
Hakeden biri kazandığı için mutluyum. Almanya biraz örnek alır umarım.
Dedigin gibi Kibris daha iyiydi ben basta begendim ama sonra sarkinin hic benlik olmadigini fark ettim maalesef.Bu şarkıyı ilk hiç ama hiç beğenmemiştim ama şu sıralar sık sık dinleyerek Eurovision nostaljisi yapıyorum, 2012'den sonra katılmıyorduk bu üzücüydü ama bu sene düzenlenmeyecek olması daha kötü.
Dedigin gibi Kibris daha iyiydi ben basta begendim ama sonra sarkinin hic benlik olmadigini fark ettim maalesef.
Bu yilki sarkilara baktin mi en azindan?
O yil ikinci olmustu ya, ben onun birinci olmasini isterdim.Kıbrıs ne alaka.