Yarın büyük resim analizcisi medyaya bakarım gülmek için.
İyi ki katılmıyoruz vlla elin İsraili Adile Naşitten çalıp şarkı yapıp 1.oluyor @Forumdash @xemrexxx @S.G.A.T.
Yaşlı başlı adam iyice ergene bağladı . Geçende uzaylı dansı izliyordu @Harunnn60Hak eden kazandı Alexander Rybak ağlıyordu galiba tek bi yerden 12 puan alınca zoom yaptılar yuzune
Tombişe ne diyorsunYaşlı başlı adam iyice ergene bağladı . Geçende uzaylı dansı izliyordu @Harunnn60
Ruhum genç hem yaşlananlar gittikçe çocuklaşirmişYaşlı başlı adam iyice ergene bağladı . Geçende uzaylı dansı izliyordu @Harunnn60
Ruhum genç hem yaşlananlar gittikçe çocuklaşirmiş
Aaa Tombişe dediğim Adile Naşit den çalıp şarkı yapması işte inş Adile Teyze rüyasına girer ona gülerTombişe ne diyorsun
Seneye seni sokalım yarışmaya, şarkıyı da hazırladım senin için bak @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @xemrexxxİyi ki katılmıyoruz vlla elin İsraili Adile Naşitten çalıp şarkı yapıp 1.oluyor @Forumdash @xemrexxx @S.G.A.T.
Hahhaha Aaa sahne gösterisi daha güzel vlla 0:50 den sonraSeneye seni sokalım yarışmaya, şarkıyı da hazırladım senin için bak @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @xemrexxx
Tavuktan soğudumHahhaha Aaa sahne gösterisi daha güzel vlla 0:50 den sonra
sahne performansı harikaBütün stadyumu gezersin sen de bacım @Çiğdem-Seneye seni sokalım yarışmaya, şarkıyı da hazırladım senin için bak @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @mrt-06 @S.G.A.T. @xemrexxx