O memleketini bırakmaz vatan sevdalısıdır
O memleketini bırakmaz vatan sevdalısıdır
Dolar olmuş 7 TL, vatan sevdası mı kaldı?O memleketini bırakmaz vatan sevdalısıdır
Bence çok alakası yok eğer hadisenin o kıyafetine izin vermeseler zamanında sıfır tolerans içinde küvete sokmazlardı bi erkekleAblacım Hollanda 2004'ten beri yarı finali geçememesine rağmen hala yarışmada yer alıyor. Türkiye puanlama sistemini bahane ediyor. Git gide araplaştırılıyoruz, yarışmada yer almamamızın sebebi de o. Şuanki hükümet Hadise'yi o kıyafetle o gösteriyle Eurovision'a çıkarır mı sence? @gözlemci
Kısa ve net gerçekten 5 yıldır katılmamamızın nedeni bu. Çok yazık..Bizdeki birilerinin egoist tavrı, siyasi tavrı ve başka hedefleri bu yarışmayı bile art niyetli hale getirebiliyor. 1.'nin kim olduğunun önemi yok, önemli olan katılmak ama işte kime anlatacaksın bu durumu, kimi muhattap alacağız?
Her şey para değil bee AlamancıDolar olmuş 7 TL, vatan sevdası mı kaldı?
O yüzden banka hesabında dolarlar yatıyor.Her şey para değil bee Alamancı
Türkiyeyi kurtaracam belkiO yüzden banka hesabında dolarlar yatıyor.
Dişi Acun değil misin zaten. Ne gizli servetler vardır yastık altında.Türkiyeyi kurtaracam belki
Başımıza Merkel hortlağı gibi kesilme sonra. @xemrexxx
Siyasetten anlamam ama babam eski muhtar belki genlerimde vardır başarılı olurum kim bilirSenin yöneteceğin ülkeden korkarım ben
İnsan konuya bir harika atar.Düm Tek Tek gerek kareografi gerekse müzikal açıdan iz bırakmıştı. O aralar videosu telefonlarda dolaşıyordu diye hatırlıyorum.
Manga da iyiydi ama Düm Tek Tek beni daha fazla etkilemişti.
Ooo teşekkürler AlamancıAlmanya'lardan sana oy kullanırdım o zaman. En büyük Çiğdem başka büyük yok.
İstediğin harika olsun.İnsan konuya bir harika atar.
En güzel zamanlardı bence. Düm Tek Tek iyi bir şarkıydı ama Hadise'nin ses performansı kötüydü maalesef. Hasta hasta sahneye çıkınca sesi çok detone oldy, eğer iyi bir şekilde söyleseydi 4. değil 2. olurduk.
Ne saçma bir soru bu, tabiikide etkisi var.Ooo teşekkürler Alamancı
Sonuçların bu akşam olmasının etkisi yoktur tabi hatta aklıdna bile yoktur şimdi hatırlamışsındır
Hahahha Harun senin gibi bencil Alamancıda ne bulmuşNe saçma bir soru bu, tabiikide etkisi var.
Bu akşam elenirsem beddualar ederim sana o ayrı.