2017 Model 'Nokia 3310' Geliyor!

nokia mı kaldı sonuç yine iflas

telefondaki tasarıma bak ya doldurmak için neler yapmıslar. Telefon kaba ekran küçük. 5.5 inçlik telefon taşıyoruz dolu dolu bunlar ne böyle yıl 2k17 aga hatırlatırım yani

Sen birde yakında çıkacak 'Nokia 8'i gör.

çıkarsınlar bir fiyatı felan görelim ona göre konuşmak mantıklı olur ama bilmiyorum öyle bir anda göze gireceğini zannetmem

Fake Türkçe bir kelime değil anlamı bile yok teorik olarak senin dediğini karşılayacak bir şey yok zaten.
Konumuz Türkçe değil, mana.

Ayrıca dillerden bağımsız düşünmek gerekir artık, hangi çağda yaşıyoruz?

Admin olmuşsun ama adam olamamışsın adam.

Fake adam

Konumuz Türkçe değil, mana.

Ayrıca dillerden bağımsız düşünmek gerekir artık, hangi çağda yaşıyoruz?

Admin olmuşsun ama adam olamamışsın adam.

Fake adam
Bana yenilikçi ayakları çekme ya daha bugün 10 yıl önceki nickinle avatarına geri döndün birde güncelden bahsetme bana.

Yani sonuçta benim "temsilen" dediğim şey de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modelleri, senin fake dediğin de insanlar tarafından çizilen/oluşturulan 3310 modeli, peki burda farklı olan ne?

çıkarsınlar bir fiyatı felan görelim ona göre konuşmak mantıklı olur ama bilmiyorum öyle bir anda göze gireceğini zannetmem
Nedir bu Nokia düşmanlığı sen eski Motorolacılardansın sanırım.

Biraz nostalji yaşamanın zararı olmaz

Temsilen deyince sanki Nokia bu çizimleri yayınlamış, o konspet videosunu yayınlamış manası içeriyor
Temsilen, temsili, temsil etmek...
Resmi olmayan kişiler temsil edemez. Temsil eden kişiler resmi olmalı ki 'temsil' etsin.

Ne kadar kötü bir insansın ya... Paylaştığıma pişman ettin.... AMA;

Bak canım TDK anlamına göre de temsil sözcüğü "Birinin veya bir topluluğun adına davranma" yani bunu yapanlar da Nokia'nın adına kendi çizimlerini paylaşıyorlar yani TEMSİLEN. 😉

http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_gts&arama=gts&guid=TDK.GTS.58af50975462c4.69876494

Bence boşuna gedik bulmaya çalışma. Her şey açık

Amourusjhj gitti. O artık yok

Ne güzel bende telefon istiyorum bozuldu benim ki dayım almanyada getiririm dedi onu
bekliyorum yaza artık ne marka getirir bilmiyorum

Geliyoruz geliyoruz.

Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;

Kasası biraz kaba olmuş, kapasitif tuşlar da milattan öncede kaldı ama kamera odaklı olursa (nokianın 40 megaciksel sayko modelleri vardı
Bu da öyle hayvanat lensli, büyük ihtimal ekstrem bir rakamla gelecektir
) çok satabilir. Fakat yine de -maddi kaygıdan ziyade- alıcının ilgisinin markaya yönelmesini amaçlayan bir hamle olarak yorumluyorum ben, yani çok satmada da Nokia'nın umrunda olmaz