2017 Model 'Nokia 3310' Geliyor!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,765
Puanı
1,061

2000'li yılların başında Dünya genelinde milyonlarca satan ve günümüzde de hala popülerliğini koruyan Nokia'nın efsane modeli 3310 yeniden üretilecek!

3310'nun yeni versiyonu 59 Avro'dan satışa sunulacak, yenilenen telefonda kamera, renkli ekran vb. güncel özelliklerin yer alacağı konusunda bilgi verilmezken yeni 3310 yakın zamanda İspanya'da düzenlenecek Mobile World Congress 2017'de (MWC) teknoloji fuarında tanıtımı yapılacak. Nokia ayrıca Android 7 işletim sistemine sahip Nokia 3,5 ve Nokia 6 modellerinin de tanıtımını yapacak. Nokia'nın bu yeni atağı nasıl bir başarı yakalayacak göreceğiz.

Efsaneler ölmez sadece şekil değiştirir.

Nokia işletim sistemini değiştirmedikçe işi çok zor.

Nokia'nın yeni telefonları Android 7 işletim sistemli olacak, artık kendi işletim sistemini (Symbiam) kullanmayacaklar.

Kesin bilgi mi? En son okuduğumda 2021 yılına kadar sözleşmeleri vardı.
Nokia'nın isim hakkını Microsoft yeni sahiplerine geri satmış, 2016'nın sonlarına doğru açıklanmıştı Nokia'nın yeni android telefonlarının geleceğini. İki yeni modeli de aynı zamanda tanıtılacak.
Hatta konusunu açmıştım.

Hahah sabah gördüm bunu kesin açar @mrt-06 dedim.

Nokia pr çalışmasını güzel yapmış ama pek bir şey değişmez bu saatten sonra.

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük
3310 reise saygılar

İşletim sistemi android olursa bir umut olabilir Nokia efsane telefon markasıydı ama inatları başa bela oldu. Son bir umut bunu deneyecekler sanırım tutmazsa işleri zor.

bu modelini az bucuk kullanmışlığım var güzeldi yeni tasarımla nasıl olacak bakalım

Benim ilk telefonumdu

ah ah ne günlerdi be, Berivanım şarkısının kodunu yazmıştım deftere sonra telefona tek tek yazip ayarlamıştım zil sesi olarak @mrt-06 .
cokta sağlam bir telefondu

Son düzenleme:
Benim ilk telefonumdu

ah ah ne günlerdi be, Berivanım şarkısının kodunu yazmıştım deftere sonra telefona tek tek yazip ayarlamıştım zil sesi olarak @mrt-06 .
Bende ilk telefonum Nokia 2100'da monofonik besteler çıkarırdım, çok eğlenceliydi müzik yapmak. Şimdiki telefonlarda bu özellik yok mesela.

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük
3310 reise saygılar
İşletim sistemi android olursa bir umut olabilir Nokia efsane telefon markasıydı ama inatları başa bela oldu. Son bir umut bunu deneyecekler sanırım tutmazsa işleri zor.
ben de çok severim 😉
Efsane geri mi döndü? Kamera koymasınlarda bari askere gidince kullanırız
Benim ilk telefonumdu

bu modelini az bucuk kullanmışlığım var güzeldi yeni tasarımla nasıl olacak bakalım
Geliyoruz geliyoruz.

Temsilen 3310 olabilecek modeller şöyleymiş;