Forumu takip edemiyorum ne oldu anlat özelden.
Beni hakimiyeti alamadı onun hıncında ben insan sarrafı biriyim.
benim anlatacak birşeyim yok ben kimsenin arasına girmem sadece düşündüğümü dedim
Forumu takip edemiyorum ne oldu anlat özelden.
Beni hakimiyeti alamadı onun hıncında ben insan sarrafı biriyim.
Altımda ezildiği zamanları çabuk unutmuş arkadaş hatırlat lütfen
Yüzüme konuşamadıklarını itirafa mı adadın yoksa korkak
ayy sen neyde haklı çıkıyon yaw
Niye kendini açık ediyorsun şimdi.Ayrıca iftira değil itiraf lütfen programımız hakkında yapılan bu algıya ortak olma.
Aferin çocuk böyle devam.@mrt-06 senin bonise elektrik çarpmış saçlar buraya kadar geliyor.
Sana ne itiraf yapicam ya hepsini yüzüne söylüyorum.
Kes kiz çekerim saçını.
Baksana bana köpürdü.
@mrt-06 senin bonise elektrik çarpmış saçlar buraya kadar geliyor.
Sana ne itiraf yapicam ya hepsini yüzüne söylüyorum.
Kes kiz çekerim saçını.
Baksana bana köpürdü.
Neyse ölmeden seni de görmüş olduk.
Hayatının bu kadar klişe olduğunu bilmezdim her bölüm hastane sahnesi gibisinIfşaya gel.
Hayatının bu kadar klişe olduğunu bilmezdim her bölüm hastane sahnesi gibisintıpkı içerde dizisinde sürekli havada uçan adamlar gibi.
Yani ikimiz de hak ediyorduk ben de sevindim sen aldın diye elbette.En iyi çıkış yapan listesinde zirvede olmak güzel@MEnes olsaydida sevinirdim 😛
en sinirli üyede ilk sırayı almamakta ayrica güzel. Ciddiliği kabul ederimde sinirliliği asla
bu arada objektif kısmında olmak harika ve ilk oy verende @Tolstoyevski ve oyüzden o listede olmak ayri bir sevinç
@OzaN @Bully @mrt-06 ve @sürgünüm gibi objektiv üyelerle ayni siralamada olmaksa gurur verici
Herkese tesekkurler.
@mrt-06 sana tekrar teşekkurler
Ben bozdum bunu benim bozduğumu ben toparlarım ama ben biraz oynamak istiyorum tam toparlanirken tekmeyi yiyor tekrar dağılıyor.
bende seni sivamistim seni etiketlemeyleYani ikimiz de hak ediyorduk ben de sevindim sen aldın diye elbette.Bak aradan yine kendimi sıvadım çok iyi yaa.
Bu arada herkesin eline yüreğine sağlık. Güzel liste olmuş.@mrt-06 kardeşim senin de emeklerin için teşekkürler. Baya uğraştın didindin güzel oldu güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?