Spotlight hakkında bişey diyemicem izlemedim. Sana da iyi uykular da arada ugra..Film kötü değil kesinlikle. Spotlight can alıcı bir konuya değindiği için aldı En İyi Film ödülünü. Çok güzel oldu. İyi sabahlar
Yaa o filmle ödül almasaydı keşkeyakışmadı işte yakışmadı. En iyi film en iyi senaryo en iyi yönetmen olarak yardıran bi işle ödül almalıydı
Zaten bu seneki aday filmler forumda yapılan etkinlik de bile 8'i gören zor olmuş. Geçiştirmişler bir nevi
Aynen yaa Ray Donovan sanki böyle misyon edinmiş gibi... bugun yarın böyle açıklama yapar mı?
Aynen de dicaprio haricinde saydiğin herşeyde ben de mutlu oldumzaten spotlight da oyuncu olarak tek sempatik bulduğum vatandaşta ray donovandı filmi izlenir kılmıştı , demekki içime doğmuştahminim cidden süpermişşimdi zamanında filme yaptığım yorumada baktım şöyle bitirmişim yorumu: film oscar alır almaz umrumda değil benlik değil ama, içerik olarak kuvvetli bir içeriğe sahip sosyal mesaj veriyor falanda beni sarmadı
o zamanki korktuğum başımıza geldi ?neyse bu da iyidir the big short alsaydı hayal kırıklığı olacaktıbenim açımdan , spotlight ona göre bin kez daha güzeldi
neyse herkese iyi geceler pardon herkese günaydınbri larsonla ve alicia vikander le mutlu olduk, di caprio ile bekledğimiz oldu, mad max le ıvır zıvır ne varsa topladıkbir iki ödül dışında herşey istediğim gibi rahat uyuyabilirim artık
Mad Max kalitesinden siz anlamamışsınız benim 10 verdiğim nadir filmlerdendi.Mad Max'in bu kadar ödül almasına şaşırdım ben sevmemiştim filmi
Brie Larson haketmişti ödülü doğru karar.
Ve Leonardo Dicaprio adamsın nihayet hakettiğin ödülü
aldın
nihayet almış oldu artık ödülLeo aldı sonunda.Ve bir efsane geyikte böylece kapanmış oldu.
Vayy çok iyi yakalamışsın.Belgesel ödüllerine kadar izledim sonra uyumuşum, bi ara uyandığımda tekrarı başlamıştı.
Neyse Leo sonunda ödülü aldı ve filmdeki performansıyla da hak etti. Spotlight en iyi film ödülünü almış izlemedim bir şey diyemicem ama merak ettim izlerim bir gün.
Leo'nun parmağına dikkat acaba tesadüf mü
Belgesel ödüllerine kadar izledim sonra uyumuşum, bi ara uyandığımda tekrarı başlamıştı.
Neyse Leo sonunda ödülü aldı ve filmdeki performansıyla da hak etti. Spotlight en iyi film ödülünü almış izlemedim bir şey diyemicem ama merak ettim izlerim bir gün.
Leo'nun parmağına dikkat acaba tesadüf mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?