Revenant konusunda yanılmadın.En iyi filmi de The Revenant kazanacak gibi gelmeye başladı ama Spotlight hala kazanabilir. Bekleyip göreceğiz.
Spotlight'a şok 😱
aaaa evet ilk defa bu ödül töreninde takip ettiğim dizi oyuncular oldu empire dizisi
Nasıl yani sende sabaha kadar bekledin mi?aaaa evet ilk defa bu ödül töreninde takip ettiğim dizi oyuncular oldu empire dizisi
sayesinde
aa bu arada @Harunnn60 gagaya ödül kazandırmış @destere hahah
yok ayol manyakmıyım ben
Ahahah.yok ayol manyakmıyım ben
ayy yani bu öü töreninde izlediğim bir dizi oldu empire diyorum hiç tanımadığım diziler yer alıyordu
Link de sorun yok netin başında uyudu herhalde.
Altın Küre televizyon ödüllerine daha öncede birçok kez itibar etmediğimi söyledim. Geçen yıl Ruth Wilson ödülü kapmıştı ama Emmy'den adaylık bile alamadı. Hem 1 yılda ne değişti de bu sene adaylık alamadı, oyunculuğu mu geriye gitti? Lady Gaga'da bu yüzden Emmy'den ödül falan alamaz. Altın Küre her sene sürpriz yapmayı seviyor. Gece A.H.O dizisini izleyenler bile ödülü kazanmasına inanamadılar.john hamm.. haketmişti
taraji p hanson haketmişti
maura tierney sonuna kadar haketmişti bu senede the afair ödülsüz dönmedi @OzaN kulakların çınım çınım çınlasın
fargodan @sürgünüm ün kirsten dunst ü kaybetmiş harika olmuş zaten dün söylemiştim fargodan hem erkek hem kadın oyuncu seçimleri yanlış haketmeyeni aday gösterirseniz eli boş dönerleryalnız kazanan @Harunnn60 un tilki suratlı gagası olmuş tam fiyasko seçim
jenifer lawrens ın hiç boşu yok seviyoruz her türlü
bri larson kazanmış @xemrexxx ? bizim maggie teyze kaybetmiş ama üzülmedimdaha önce hatta tecrübeye bakarsak maggie smith ama başka türlü şeylere bakarsak brie larson kazanır demiştim
rachel bloom un dizisini izleyecektim @Harunnn60 diziyi kötülemişti yerin dibine batırmıştı oysa kız ödül almış ?
di caprio sonunda ödül almış demekki oscar ı yine boş geçecek
bende açılmadı hatta 3. kanal 4. kanal hepsini kurcaladım sonra twitterdan golden globe sayfasına kadar gittim
biraz önce ödül törenindeki konuşmaları izledim
taraji muhteşemdi çok rahattı her zamanki gibi
en ilginç tarafı lady gaganın konuşmasıydı kadının bu kadar heyecan yapacağı aklıma gelmezdi
@Çiğdem- sende sevinebilirsin parlağın john hamm kazandı
Altın Küre televizyon ödüllerine daha öncede birçok kez itibar etmediğimi söyledim. Geçen yıl Ruth Wilson ödülü kapmıştı ama Emmy'den adaylık bile alamadı. Hem 1 yılda ne değişti de bu sene adaylık alamadı, oyunculuğu mu geriye gitti? Lady Gaga'da bu yüzden Emmy'den ödül falan alamaz. Altın Küre her sene sürpriz yapmayı seviyor. Gece A.H.O dizisini izleyenler bile ödülü kazanmasına inanamadılar.
Drama en iyi kadın oyuncu Taraji P. Henson'a gitti. Buna itirazım olamaz. En iyi dizi ödülünü de geçtiğimiz sezon en sevdiğim dizilerden Mr. Robot aldı. Gerçi gönlüm Game of Thrones'un kazanmasından yanaydı ama geçen yıl olduğu gibi dizinin yüzüne bakmadılar. O zaman ben de diyorum ki; Altın Küre dizi seçiminden ne anlar?hiç violandan bahsetmemişsin viola sinek avlamış@xemrexxx de kabuğuna çekilmiş ses seda yok yasta sanırım
ben en azından bir kaç adayla durumu kurtardım
bu arada helenin kazanmış olması ruth wilson kadar sevindirdi beni bu sezon harikaydı özellikle bir kaç bölümde mesela şu uyuşturucu kullandığı sahne olağanüstüydü
gaga için ise söyleyecek söz yok resmen şova yönelik bir seçimoyunculuğunuda pas geçtim şarkıcı olarakta nefret ettiğim biri hatta yaşaması bile hata bence soluduğu havaya yazık
jenifer lawrens akşam çok sempatikti kızın herşeyi hoşuma gidiyor
Hahah Ahmet sen bakma bunlara hak etti Lady Gaga.Tebrikler Gaga. ❤
Gaga gerçekten çok emek veriyor. Önceden sadece tarzi ile gündemde idi. Ama son yillarda tüm yeteneğini ortaya koyuyor. Bakalik albüm geliyor, neler yapacak.Hahah Ahmet sen bakma bunlara hak etti Lady Gaga.
Diziyi izlemeyenler önyargılı yaklaşabilirler hak veriyorum çünkü bir şarkıcı sonuçta ama en azından ilk bölümü izleseler diziye yakıştığını anlarlar. Neyse işte ben beğendim ödülleri.Lady Gaga hak ediyordu sonunda aldı ödülünü.
Gaga gerçekten çok emek veriyor. Önceden sadece tarzi ile gündemde idi. Ama son yillarda tüm yeteneğini ortaya koyuyor. Bakalik albüm geliyor, neler yapacak.
Gaga'li sezona bilgisayar olunca bakacam, telefonda çok zor.
Inarritu bu kez silip süpüremez en fazla yönetmen ödülünü alır filmi izleyince hak verirsin büyük ihtimal. Altın Küre'nin cinsliği tuttu.Maalesef izleyemedim. Ana hatlarla önemli anlara baktım. Ricky Gervais, Mel Gibson'la iyi dalga geçmiş.
Inarritu ve The Revenant damga vurmuş. Eğer Akademi üst üste 2 kere vermeyelim demezse Inarritu yine siler süpürür.
DiCaprio'ya sevindik zaten Altın Küre'yle sıkıntısı yok. Oscar'ı da alır. Matt Damon da komediyle ödül aldı acaba aday olabilir mi Oscar'a?
Sylvester Stallone efsane karakteriyle ödülünü aldı. Darısı Oscar'a.
Yalnız bu Altın Küre hakikaten televizyondan anlamıyor. @OzaN Altın Küre'nin Got ile sıkıntısı ne? Mr. Robot ortalama bir diziydi.
Hele Kirsten Dunst dururken Lady Gaga nedir? Oyuncu birine verseydiniz bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?