Üçüncü kanala tıkla açılıyor.bende açılmadı üyelik falanmı istiyor nedşir başka adres yokmu ?
Fargo'yu sevmemişler bir kere o da alamazsa şaşırmam.Kirsten Dunst ödül alacak eminim.
![]()
Kırmızı halıyı baştan sonuna kadar izledim. Gecenin açık ara en güzeli, ödül alamazsa büyük ayıp ederler.Fargo'yu sevmemişler bir kere o da alamazsa şaşırmam.![]()
Rami Melek de ödül alırsa gece benim için güzel geçecek. Tabii Kirsten Dunst da ödül alırsa.En azından bu sefer iki bölüm izlediğim diziye gitti ödül.(Mr. Robot)
Hateful Eight hak edendi. Bu arada Lily James ne güzeldi öyle.![]()
Tam yakalayamadım ben de orada kendilerine ünlü birilerinden nick buluyorlardı o da Tom Hardyli bir nick buldu. Jennifer da seks yapmak istediğin kişiyle ilgili değil gerçek bir çiftle ilgili bulacaksın falan dedi.Daha önce demiştim Jon Hamm giderayak tüm törenlerden eli boş dönmez diye.
Amy Schumer Tom Hardy hakkında tam olarak ne dedi. Çok hızlı konuşuyorlar ben anlayana kadar akıp gidiyor.@OzaN
Daha çok var, belli olmaz.Jennifer Lawrence ilk kez yere düşmeden tamamlayacak ödül törenini.![]()
Link de sorun yok netin başında uyudu herhalde.