bunun görüntülerini çok gördüm ben haber yapılırken her hafta birilerine saldırıyordu oradan gıcık kaptım ben buna ahlaksız saygısız birisi adım atmasın türkiyeyene ahlaksızlığını gördün be![]()
bunun görüntülerini çok gördüm ben haber yapılırken her hafta birilerine saldırıyordu oradan gıcık kaptım ben buna ahlaksız saygısız birisi adım atmasın türkiyeyene ahlaksızlığını gördün be![]()
her ünlüden 1 tane koymuşlar totoşBu arada liste yanlış. Barış Arduç'un 10 tane fotosu 200+.
her ünlüden 1 tane koymuşlar totoş![]()
ay ne elem yaptın beren ilk 40 a giremedi diye iyi değiştiririzAynı şekilde Elçin Sangu'nunda.
O zaman başını değiştir. Ünlülerin En çok beğenilen resmi dee.![]()
ay ne elem yaptın beren ilk 40 a giremedi diye iyi değiştiririz![]()
bugün yeterince görev gördükNe münasebet. Görevimizi yapıyoruz.![]()
değiştirdik işte.ssNeyse başlığı değiştir plis.![]()
@Çiğdem- in mesajları gibi o upuzun ne dediği anlaşılmıyor bu başlık gayet açık.ss#28'de ki mesajım daha uygun gibi içerik ile.![]()
@Çiğdem- in mesajları gibi o upuzun ne dediği anlaşılmıyor bu başlık gayet açık.ss
neresi alakasız pis .ss ünlülerin diyor 2015 diyor fotoları diyor hepsi var konuda.ssKonu ile alakasız. Konun kilit edilir.![]()
neresi alakasız pis .ss ünlülerin diyor 2015 diyor fotoları diyor hepsi var konuda.ss
bunlar tabi daha iyisini biliyorsan göster aksi kanıt yoksa sorun yokAma en çok beğeni bunlarmış gibi algılanıyor. Yanlış algı.![]()
meryemin instagram sayfası 1.4 milyon barışın resimleri o ka beğenilmiş mi😱 castin biber mi bu
meryemin instagram sayfası 1.4 milyon barışın resimleri o ka beğenilmiş mi😱 castin biber mi bu![]()