- Reaksiyon puanı
- 51,382
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Onlarda öyle kıskançlıklar yok.HBO'yu övdüler.FOX kızacak simdi.
![]()
Bizde olsa kıskançlık olurdu kesin.Onlarda öyle kıskançlıklar yok.![]()
Community'de ortadan kaybolmasaydı iyiydi.Ülkemize haklı sokuşturmalarla bizimkiler tarafından iyi tanınan bir reyiz.Aksanı yeter reyizin, neyse benden bu kadar.
Hepsini süpürsün lütfen.En iyi yönetmenlik ödülü de Olive Kitteridge'den: Lisa Choledenko
Jon Hamm alacak maalesef. Gerçi o kategoride neredeyse hepsini seviyorum.Frank Underwood'un askerleriyiz! Bu gece güldür yüzümü Kevin Spacey reyis.
![]()
Tüm adayların dizilerini de izledim ama Kevin Spacey'i bir başka seviyorum.Jon Hamm alacak maalesef. Gerçi o kategoride neredeyse hepsini seviyorum.![]()
Kyle Chandler almasın da o sıkıcı dizisiyle. Benim de bir numaram Kevin Spacey içlerinde.Tüm adayların dizilerini de izledim ama Kevin Spacey'i çok seviyorum.
- Bob Odenkirk (Better Call Saul)
- Kyle Chandler (Bloodline)
- Kevin Spacey (House of Cards)
- Jon Hamm (Mad Men)
- Liev Schreiber (Ray Donovan)
- Jeff Daniels (The Newsroom)
İlk defa izlememe rağmen müthiş bir oyuncu çıktı. Adaylığı benim için sürpriz olmadı.Kyle Chandler almasın da o sıkıcı dizisiyle. Benim de bir numaram Kevin Spacey içlerinde.![]()
Kevin Spacey resmi arıyordum kaçırdım, kimmiş benim adamım?@sürgünüm senin adamın çıktı.![]()
Profil resminde ki adam.İlk defa izlememe rağmen müthiş bir oyuncu çıktı. Adaylığı benim için sürpriz olmadı.
Kevin Spacey resmi arıyordum kaçırdım, kimmiş benim adamım?